SVS PB17-Ultra er utstyrt med et nytt 17-tommers element med doble 8-tommers talespoler, og den kraftigste forsterkeren noensinne i en forbrukersubwoofer. Forsterkeren har en unik dobbel mono-blokkdesign, kombinert med en 295 MHz DSP for optimal ytelse. Alt styres gjennom en avansert kontrollapp, som vil få automatisk romkorreksjon via oppdatering

Basert på tre tiår med SVS’ designkompetanse, er SB17-Ultra R|Evolution topp innen subwoofer-ytelse. Utstyrt med et massiv 17-tommers element med doble 8-tommers talespoler, drevet av den kraftigste forsterkeren som noensinne er brukt i en forbrukersubwoofer, med DSP-intelligens langt utover det som ellers finnes. Kombinert med avansert strømstyring og automatisk romkorreksjon setter den en ny standard for subwooferopplevelser.

SVS PB17-Ultra leverer fabelaktig ytele, med kjellerdype frekvenser, presisjon, kontante stopp og en musikalitet som ingen anndre. Den gjengir jordskjelv på film like godt som de fintfølende tonene fra en kontrabass i musikken.

SVS PB17-Ultra spiller bass som både føles og høres, og hånterer hele sitt spekter smertefritt, med det beste av lydkvalitet og finesse. Med en utrolig bass gjengivelse helt ned til 12 Hz, langt under det menneskelige høreterskelen, gir PB17-Ultra R|Evolution liv til lyden med en overbevisende, fysisk og imponerende kraft.