KEF S2 Stand er et høyttalerstativ designet spesielt for å komplettere KEF’s høyttalerserier, som blant annet KEF LS50 Meta og KEF LS50 Wireless II. Stativet er utviklet for å gi optimal støtte og ytelse, samtidig som det bidrar til å heve lytteopplevelsen både estetisk og akustisk. Her er en gjennomgang av de viktigste funksjonene og egenskapene til KEF S2 Stand:

1. Design og konstruksjon

KEF S2 Stand har et minimalistisk og moderne design som passer perfekt til KEFs høyttalere. Stativet er laget av robuste materialer, inkludert aluminium, som gir det en solid og stabil base. Stativet er tilgjengelig i flere farger som matcher høyttalerne, inkludert Carbon Black, Titanium Grey, Mineral White, og Royal Blue Special Edition.

2. Høydejustering og stabilitet

Stativets høyde er nøye tilpasset for å plassere høyttalerne i optimal lytteposisjon, spesielt i forhold til ørehøyde når man sitter. Dette bidrar til en mer presis lydgjengivelse og forbedrer lydbildet. Stativet har også justerbare føtter som gjør det mulig å oppnå perfekt balanse selv på ujevne gulv.

3. Integrert kabelstyring

For å sikre en ryddig og diskret installasjon, har KEF S2 Stand et integrert kabelstyringssystem. Dette gjør det mulig å skjule høyttalerkabler inne i stativet, noe som gir et rent og profesjonelt utseende i hjemmet eller lytterommet.

4. Demping og lydisolasjon

S2 Stand er utstyrt med spesielle dempematerialer som bidrar til å redusere vibrasjoner mellom stativet og høyttaleren. Dette er spesielt viktig for å eliminere uønskede resonanser som kan forringe lydkvaliteten. Stativet leveres også med spikes og gummiføtter, som gir bedre lydisolasjon mot gulvet og ytterligere demper vibrasjoner.

5. Fyllbar konstruksjon

Et unikt aspekt ved KEF S2 Stand er muligheten til å fylle stativet med sand eller annet dempemateriale for ekstra vekt og stabilitet. Dette bidrar til å forbedre stativets stivhet og redusere eventuelle vibrasjoner, noe som igjen gir en mer presis og kontrollert lydgjengivelse.

6. Kompatibilitet

S2 Stand er spesielt designet for å passe med KEF’s høyttalere som LS50 Meta, LS50 Wireless II, og andre kompakte høyttalermodeller fra KEF. Det følger med monteringsplater og festemidler som sikrer en trygg og solid montering av høyttalerne.

7. Konklusjon

KEF S2 Stand er mer enn bare et høyttalerstativ – det er en viktig del av lydsystemet som er designet for å maksimere ytelsen til KEF-høyttalere. Med sitt estetiske og funksjonelle design, bidrar stativet til å forbedre både lydkvaliteten og det visuelle uttrykket i ethvert rom. Enten du ønsker å optimalisere lytteopplevelsen eller bare vil ha et stilig og solid stativ, er S2 Stand et utmerket valg.

Dimensions
657 x 226 x 308 mm (25.9 x 8.9 x 12.1 in.)

Unit Measurement
Pair

Weight
4.85kg (10.7Ib) per stand

Colour
Carbon Black
Titanium Grey
Mineral White
Royal Blue Special Edition
Crimson Red Special Edition