Isotek EVO3 Super Nova er laget med tanke på de mest dedikerte audiofile, som ønsker det høyeste nivået av ren strømtilførsel for sine high-end systemer.

Super Nova bygger på IsoTek’s velrenommerte EVO3-teknologi, men tar den et steg videre med enda mer avansert filtrering og isolering av strømstøy. Den er konstruert for å eliminere både høy- og lavfrekvent støy, som kan påvirke kvaliteten på lyd og bilde i avanserte systemer. Dette gir en betydelig reduksjon av forstyrrelser som ofte finnes i det elektriske strømnettet, og forbedrer den totale ytelsen til tilkoblede komponenter.

En av de mest bemerkelsesverdige egenskapene ved Isotek EVO3 Super Nova er dens åtte uavhengige utganger, som hver er individuelt isolert og filtrert for å eliminere kryssforurensning mellom enhetene. Denne funksjonen sikrer at hver komponent i et AV-system mottar ren, uforstyrret strøm, noe som igjen resulterer i en markant forbedring av både lyd- og bildekvaliteten.

Super Nova er bygget med førsteklasses materialer og har omfattende beskyttelse mot overspenninger og andre elektriske problemer. Denne beskyttelsen, kombinert med det avanserte filtreringssystemet, gjør enheten ideell for bruk i de mest sofistikerte oppsettene, der selv de minste forbedringer i strømtilførselen kan ha stor betydning for ytelsen.

Kort sagt, IsoTek EVO3 Super Nova er en svært avansert strømrenser som tilbyr eksepsjonell ytelse for high-end lyd- og videosystemer, og den er et utmerket valg for de som søker den ultimate lyd- og bildekvaliteten.

NUMBER OF OUTLETS 8
TYPE OF OUTLETS UK, EU, US, AU & CH
MAINS INLET 16A IEC C20
MAINS VOLTAGE 100-240V / 50-60Hz
MEDIUM CURRENT – 230V x8 (16A 3’680W total)
MEDIUM CURRENT – 115V x8 (16A 1’840W total)
SURGE PROTECTION 100’000A (per outlet)
DIMENSIONS (W X H X D) 500 x 300 x 500mm
WEIGHT 45kg