YG Acoustics Descent er en subwoofer i «Peak»-serien fra den anerkjente produsenten YG Acoustics, kjent for å levere noen av verdens mest avanserte high-end lydsystemer. Descent er designet for å tilby eksepsjonell lydkvalitet med fokus på presisjon og naturlig lydgjengivelse, samtidig som den opprettholder merkets strenge standarder for teknologi, konstruksjon og estetikk.

Design og konstruksjon

YG Acoustics Descent er en subwoofer med et kabinett laget av maskinert aluminium, noe som gir den en robust og resonansfri struktur. Dette er avgjørende for å minimere vibrasjoner som kan påvirke lydkvaliteten. Subwooferen har et slankt og moderne design, noe som gjør den tiltalende i et bredt spekter av interiørstiler, samtidig som den er laget for å prestere på høyeste nivå.

Aluminiumet som brukes i kabinettet, bearbeides med ekstrem presisjon for å sikre at hver høyttaler er bygget til de strengeste toleransene. Denne tilnærmingen reduserer mekanisk forvrengning og gir en ren og presis lydgjengivelse, som er en av YG Acoustics sine kjennetegn.

Lydkvalitet

Lydmessig er Descent laget for å gi en imponerende balanse mellom detaljer, dynamikk og romlig gjengivelse. Den leverer en nøytral lydsignatur, med dyp, kontrollert bass, en mellomtone som er naturlig og levende, og en diskant som gir klarhet og detalj uten å være skarp. Descent er i stand til å gjengi musikk med høy presisjon og detaljrikdom, som gir lytteren en følelse av tilstedeværelse og realisme.

Takket være den avanserte teknologien som er implementert i både høyttalerelementene og delefilteret, klarer Descent å oppnå en sømløs integrasjon mellom frekvensområdene. Dette resulterer i en helhetlig lydopplevelse der alle instrumenter og vokaler kommer tydelig frem, med en åpen og naturlig lydscene.

Teknologi

Descent benytter seg av YG Acoustics’ proprietære bilinear crossover-teknologi, som er kjent for å forbedre fase- og tidskoordineringen mellom elementene. Dette gir en mer presis og naturlig lydgjengivelse, med minimalt tap av detaljer eller forvrengning. Høyttaleren er utstyrt med høykvalitets drivere som er spesialutviklet for å gjengi musikk med høy oppløsning og dynamikk.

I tillegg er YG Acoustics kjent for sin bruk av CNC-maskinering i aluminium for å produsere høyttalere med eksepsjonelt lav forvrengning og optimal akustisk ytelse. Descent drar nytte av disse teknologiene, som sikrer høy grad av klarhet og kontroll i lydgjengivelsen.

Anvendelse

Descent er perfekt for lyttere som ønsker en high-end lydopplevelse, enten det er i et stereoanlegg eller som en del av et avansert hjemmekinosystem. Den er designet for å fungere godt i ulike romstørrelser, takket være sin balanserte lyd og evne til å fylle rommet med en jevn og detaljrik lyd. Den estetiske appellen og den relativt kompakte størrelsen gjør den også enkel å integrere i de fleste interiør.

Samlet vurdering

YG Acoustics Descent er en subwoofer som representerer det beste fra YG Acoustics, med en kombinasjon av teknisk avansert design, presisjonskonstruksjon og enestående lydkvalitet. Den gir en balansert, detaljert og naturlig lydopplevelse som appellerer til både audiofile og musikkelskere som søker en høyttaler med kompromissløs ytelse. Descent er et ideelt valg for de som ønsker å oppgradere til high-end lyd.

SPEAKER TYPE
Active subwoofer with DSP filter

DRIVER
28cm (11″) BilletCore driver with 75mm (3″) voice coil, titanium former and advanced magnet structure

AMPLIFIER
1,000W audiophile amplifier
0.0018% THD+N at 500W
124dB SNR

INPUTS
XLR analogue in
XLR analogue through
RCA analogue in left
RCA analogue in right

INPUT IMPEDANCE
2.2MOhms (XLR)
54kOhms (RCA)

HIGH LEVEL INPUT
High level input L/R
Phoenix contact MSTB 2,5/ 4-ST-5,08
Maximum input level: 50Vrms, 70

FREQUENCY RESPONSE
18Hz – 150Hz

DIMENSIONS
17.5 x 15.7 x 18.7″ (H x W x D)
445 x 400 x 475mm (H x W x D)

WEIGHT
110lbs each
50kg each