HIFIMAN Ananda har vært en kjent og kjær klassiker i en årrekke. For noen år siden ble Ananda renovert med HIFIMANs patenterte Stealth Magnets, og nå tas modellen enda et steg videre! Nytt med HIFIMAN Ananda Nano er dens Nanometer Thickness Diaphragm. Dette matcher nanometeret som brukes på den eksklusive Susvara toppmodellen, og bidrar til lavere forvrengning, høyere transientrespons, samt bedre dynamikk og klarere detaljer.

  • Lett å drive
  • Frekvensrespons: 5Hz – 55kHz
  • Asymmetriske øreputersom følger ørets form
  • Stealth Magnets

HIFIMAN Ananda Nano har en svært bred frekvensrespons, fra 5 til 55000 Hz. Dette tredimensjonale lydbildet engasjerer lytteren på effektivt vis, og instrumentenes posisjonering & imaging oppleves like presist som om du var på konsert.

STEALTH MAGNETS

Fra HIFIMAN først lanserte sitt patenterte Stealth Magnet design i 2021, har patentet nå blitt standarden i nesten alle HIFIMANs hodetelefoner. Ananda Nano er selvsagt intet unntak!
I motsetning til lydbølgene som produseres av en konvensjonell magnet, lar den spesielle formen til Stealth magnetene lydbølgene reise igjennom magnetene fullstendig uten interferens.

BÆRBAR & KLAR FOR TUR!

HIFIMAN Ananda Nano har høy sensitivitet (94 dB) noe som lar den kunne brukes med en så og si hvilken som helst smarttelefon eller bærbar hodetelefonforsterker. Dermed kan du lett ta med deg dine Ananda Nano på farten.

FARGE: Sort, Sølv
TYPER: Åpen Hodetelefon
FREKVENSRESPONS: 5Hz-55kHz
SENSITIVITET: 94 dB
IMPEDANS: 14 ohm
VEKT: 419 gram