HIFIMAN HE-1000SE
  • Effektiv; 35 ohm og 96dB følsomhet
  • 8Hz-65kHz
  • Stor membran-overflate gir lav forvrengning
  • Balansert lydgjengivelse med kontroll og «oumph!» i bass og en utrolig oppløsning i toppen
  • Stilfullt utseende, lett vekt, god komfort med asymmetrisk konstruksjon som følger ørets form
HIFIMAN HE-1000SE – ELEGANSE

Den tredje utgaven av HIFIMANs HE-1000 serie har nå økt følsomhet som gir mulighet for avspilling fra en bredde av kilder. Alt fra strømsterke forsterkere til portable avspillere kan blåse liv i disse smykkene av noen hodetelefoner.

Hodetelefonene som brakte frem superlativer i bøttevis hos Lyd og Bildes journalist ble løftet frem som årets beste hodetelefon i High-end-klassen 2020-2021.

HIFIMAN HE-1000se er som en drøm i ekstremt høy oppløsning!

NEODYMIUM – EFFEKTIVITET OG HURTIGHET

Grepene HIFIMAN har gjort for øke å følsomheten er ved bruken av Neodymium-magneter. Disse magnetene er mer effektiv ved samme masse som ferritmagneter. Driverne har også raskere transientrespons og lavere forvrengning.

Som de tidligere versjonene har også HE-1000se det patenterte «Window Shade»-systemet som reduserer refleksjoner i driverne og bidrar til et enormt soundstage. Drivermembranet er supertynt, kun en nanometer tykt, sørger kjapp transientrespons og minimalt med forvrengning.

KOMFORT – ERGONOMI

De store asymmetriske klokkene og putene omslutter ørene og hodet for topp ergonomi. Det spesialdesignede hodebåndet er med på å sørge for topp komfort for lange lyttesessions. HE-1000se har også fått en vektreduksjon på 10% fra de tidligere HE-1000-modellene.

HIFIMAN HE-1000se leveres med to kabler. En konvensjonell kabel på 1,5m terminert med en standard 3,5mm stereo jack, og en 1,5m kabel terminert med 4,4mm fullbalansert jack slik at man kan oppnå 100% balansert signalgang.

Impedanse: 35 ohm
Sensitivitet: 96dB
Frekvensrespons: 8Hz-65kHz
Vekt: 440 gram