YG Acoustics Basis er en høyt anerkjent subwoofer-løsning utviklet av det amerikanske high-end lydfirmaet YG Acoustics. Firmaet er kjent for å produsere noen av verdens mest avanserte høyttalersystemer, med et fokus på eksepsjonell presisjon og lydkvalitet. Basis-serien består av subwoofere som er spesielt designet for å komplettere YG Acoustics’ hovedhøyttalere, men de er også allsidige nok til å fungere med andre høyttalersystemer i high-end klassen.

Design og teknologi

YG Acoustics har et rykte for å benytte avanserte produksjonsteknikker og materialer, og Basis-serien er intet unntak. Subwooferne er bygget med samme presisjon som selskapets flaggskipmodeller, hvor aluminiumsinnkapslinger er maskinert med ekstrem nøyaktighet. Dette minimerer resonanser og uønskede vibrasjoner, noe som gir en renere og mer presis bassgjengivelse.

Teknologien bak Basis inkluderer en kombinasjon av aktive og passive elementer, noe som gir dyp bass uten forvrengning, selv ved høyt volum. Noen modeller i Basis-serien inkluderer også DSP (digital signalbehandling) for å optimalisere ytelsen i forskjellige rom og integrere sømløst med hovedhøyttalerne.

Lydkvalitet

Lydsignaturen til Basis-subwooferne er kjent for sin utrolig presise bass, som både er dyp og kontrollerbar. I stedet for å produsere overdrevet eller buldrende bass, er Basis-subwooferne designet for å gi en naturlig og balansert gjengivelse av lavfrekvente lyder. Dette gjør dem ideelle for både musikk og film, der bass er en viktig del av opplevelsen, men hvor kvalitet og presisjon er avgjørende.

Modellutvalg

Basis-serien tilbyr flere ulike modeller, som er tilpasset ulike behov og romstørrelser. Uansett modell, tilbyr de enestående ytelse og er et godt valg for de som ønsker det ypperste innen lydopplevelse.

Konklusjon

YG Acoustics Basis er en subwoofer-serie designet for de mest kresne lytterne. Med toppmoderne teknologi og eksepsjonell byggekvalitet, leverer Basis-serien en av de mest naturlige og detaljerte bassopplevelsene på markedet. Dette gjør den til et perfekt supplement for high-end lydoppsett som krever både kraft og finesse.

SPEAKER TYPE
Active subwoofer with DSP filter

DRIVERS
32 cm (12.5”) BilletCore drivers with 3” voice coil, titanium former and massive double magnet motor
Basis Duo: dual driver
Basis Trio: triple driver

AMPLIFIER
Audiophile grade amplifier providing up to 6kW RMS (requires 230V AC otherwise 3kW)

RESPONSE
Usable output extends from below 16 Hz
Exceptionally low distortion throughout range

DSP CROSSOVER
Proprietary DSP crossover with user-controllable phase and frequency
Preset options for matching with YG Reference speakers
Extensive options for matching third-party speakers

DIMENSIONS (H × W × D)
Basis: 56 × 42 × 52 cm (22 × 16.5 × 20.5”)
Basis Duo: 105 × 42 × 52 cm (41.5 × 16.5 × 20.5”)
Basis Trio: 153 × 42 × 52 cm (60 × 16.5 × 20.5”)

WEIGHT
Basis: 70 kg (154 lbs) per speaker
Basis Duo: 135 kg (297 lbs) per speaker
Basis Trio: 200 kg (440 lbs) per speaker

FINISHES
Standard finishes are silver and black
Please contact your dealer for other finish options