Pro-Ject Debut EVO 2 det nyeste tilskuddet til deres populære Debut-serie. Den leveres med Pro-Jects nye Pick it MM EVO-pickup, som ble designet i nært samarbeid med deres danske partner Ortofon. Pickup’en er montert på deres 8,6″ tonearm i karbon, med oppdatert presis kardanisk lager for svært lav friksjon og optimal stabilitet. De nye RCA-kontaktene er nå frest inn i sokkelen, noe som understreker de rene estetikken.

Premium materialer og produksjon av høyeste kvalitet i Europa gjør denne platespilleren ikke bare til en suveren partner for platesamlingen din, men også til et ekte blikkfang i stuen!

 

Premium tonearm

Pro-Ject Debut EVO 2 har en førsteklasses 8,6″ tonearm i karbonfiber med opphengskonstruksjon i massiv aluminium. Tonearmens lavfriksjonslager sikrer presis, stabil og nøyaktig sporing. Karbon gir tonearmen høy stivhet samtidig som vekten holdes svært lav.

Det enhetlige designet av arm og headshell forhindrer uønskede resonanser og gir en solid fysisk tilkobling til pickup’en. Den nye TPE-dempede motvekten reduserer resonanser mellom arm og pickup med opptil 50%. Denne suverent konstruerte tonearmen leverer en utrolig lydkvalitet med et overbevisende lydbilde.

Tungt dempet aluminiumstallerken

Den tunge 1,7 kg trykkstøpte aluminiumsplaten blir presisjonsbalansert i et ekstra trinn for å oppnå en perfekt platetallerken. Den tunge tallerkenen har en ring av TPE (termoplastisk elastomer) på innsiden som bidrar til å dempe alle resonanser og sikre stabil gange.

Pro-Ject Debut EVO 2-tallerkenen er anti-magnetisk, noe som gjør at du kan bruke MC-pickuper og oppgradere til vår True Balanced Connection-teknologi.

Deres separat tilgjengelige Record Puck E gir et ekstra nivå av demping og stabilitet og er det perfekte tilbehøret til din Debut EVO 2.

Høydejusterbare dempede føtter

Den nye Pro-Ject Debut EVO 2 står på tre høydejusterbare dempede føtter for å garantere perfekt stabilitet. Ved å bruke tre føtter kan de øke stabiliteten på ujevne overflater, siden en platespiller i perfekt vater er avgjørende for ekte high-end lyd.

 

Den nye Pick it MM EVO

Den nye høydynamiske 7mV-utgangen til Pick it MM EVO-pickupen kompletterer Debut EVO 2 på alle måter. Den gir ikke bare en lydmessig perfekt match til den lette tonearmen, men ser også fantastisk ut på platespilleren.

Pro-Ject har igjen samarbeidet med pickup-ekspertene hos Ortofon i Danmark for å utvikle denne nye pickupen. Pickupen beytter en unik kombinasjon av teknologier, blant annet Ortofons velkjente split pole pins. Dette gjør at den har en flat frekvensrespons, som er sammenlignbar med MC-pickuper.

Høykvalitets phono-kabel

Gode kabler sørger for at alle detaljer og informasjon i signalet overføres til den dedikerte mottakerenheten. Den medfølgende Connect it Phono E RCA er en høykvalitets phono-optimalisert kabel. Vi har fokusert på kvalitetsmaterialer som en kobberleder for tapsfri signaloverføring.

Sofistikert DC/AC-strømgenerator

I alle deres platespillere bruker de en «billig utseende» svitsjet strømforsyning. Pro-Ject gjør dette fordi de bruker en presisjons DC-drevet AC-generator inne i platespilleren, som driver motoren. Med dette skaper de en helt ren ny sinusbølge. Dette garanterer svært ren strøm, som resulterer i forbedret hastighetsstabilitet.

Oppgradering for ditt platespillersystem

Ren og stabil strøm er nødvendig for ditt platespillersystem. Den medfølgende strømforsyningen er allerede en god løsning men de ønsker å gå enda lenger.

Power Box S3 Phono leverer strøm til Debut PRO B og også til en Pro-Ject platespillerforforsterker. Dens to utganger er spesifikt konstruert for å drive Pro-Ject platespillere og platespillerforforsterkere.

Den sofistikerte DC-filtreringen kan ha en betydelig innvirkning på lydkvaliteten.
I tillegg til lydforbedringene tilbyr Power Box S3 Phono også brukerne en enklere kabelløsning.

  • NY forhåndsjustert Pick it MM EVO-pickup
  • NY 1,7 kg aluminiumstallerken med TPE-demping
  • NY lavfriksjons, presisjons tonearmlager
  • NY vakker sateng vinrød finish
  • NY TPE-dempet motvekt
  • 8,6” konisk karbon tonearm
  • Motorsuspensjon med bedre demping
  • Høydejusterbare metallføtter
  • Elektronisk hastighetsbryter
  • Presisjons reimdrift med elektronisk hastighetskontroll
  • 8x håndmalt MDF-chassis
  • Premium semi-symmetrisk phono-kabel
  • Forgylte RCA-kontakter
  • Premium akrylstøvlokk inkludert
  • Håndlaget i Europa

Hastighet: 33, 45 (elektronisk hastighetsendring)
Drivprinsipp: reimdrift med elektronisk hastighetskontroll
Plattform: 300 mm, trykkstøpt aluminiumsplate med TPE-demping og filtmatte
Platelager: rustfri stålaksel i bronselag
Wow & flutter: 33: +/-0,16%; 45: +/-0,14%
Hastighetsdrift: 33: +/-0,40%; 45: +/-0,50%
Signal-til-støy: 68 dB
Tonearm: 8,6” enhetlig karbon tonearm
Effektiv arm lengde/masse: 218,5 mm / 10,0 g
Overheng: 18,5 mm
Inkludert tilbehør: 15V DC / 0,8A strømforsyning, støvlokk, 7‘‘ single-adapter
Strømforbruk: 4W / 0W standby
Dimensjoner: 415 x 113 x 320 mm (BxHxD)
Vekt: 6 kg netto