Audiovector R1 Signature er en premium gulvhøyttaler fra den danske produsenten Audiovector, kjent for sine innovative design og utmerkede lydkvalitet. R1 Signature-modellen er utviklet med fokus på detaljer og musikalitet, og tilbyr en lytteopplevelse som tilfredsstiller selv de mest kresne audiofile. Med sin elegante utforming, avanserte teknologi og overlegne akustiske ytelse, er R1 Signature en ideell høyttaler for både hjemmekino og musikkentusiaster.

Design og konstruksjon

Audiovector R1 Signature har en slank og moderne design som passer inn i ethvert interiør. Høyttaleren er bygget med et kabinett laget av høykvalitets MDF (medium-density fiberboard), noe som gir en solid og resonansfri struktur. Dette reduserer uønskede vibrasjoner og resonanser, noe som igjen bidrar til en renere lydgjengivelse. Kabinettet er tilgjengelig i flere elegante finishalternativer, slik at den kan tilpasses ulike stilpreferanser.

Driverteknologi

R1 Signature benytter seg av Audiovectors spesialutviklede A2R-driver-teknologi, som er designet for å gi optimal ytelse over hele frekvensområdet. Høyttaleren har en 1-tommers diskant og en 5-tommers mellomtone/bass-driver, som samarbeider for å levere en klar, balansert og fyldig lyd. Diskanten er utstyrt med et mylar-membran som sikrer en jevn respons og høy oppløsning i de høyere frekvensene. Mellomtone/bass-driveren gir dyp og presis bassrespons, samtidig som den holder mellomtonen naturlig og klar.

Lydkvalitet

Audiovector R1 Signature er kjent for sin imponerende lydkvalitet. Den tilbyr en utmerket balanse mellom detaljer og dynamikk, noe som gjør den i stand til å håndtere et bredt spekter av musikksjangere. Høyttaleren leverer en dyp og kontrollert bass, som gir fylde til lyden uten å overskygge mellomtonen og diskanten. Vokaler og instrumenter fremstår som naturlige og autentiske, med en klarhet som gir lytteren mulighet til å høre alle nyansene i musikken.

En av de mest imponerende egenskapene ved R1 Signature er dens evne til å skape et romslig lydbilde. Høyttaleren plasserer lyden i et tredimensjonalt rom, noe som gir en følelse av dybde og bredde. Dette gjør at lytteren føler seg som en del av musikkopplevelsen, enten det er ved å lytte til soloartister, klassiske orkestre eller moderne band.

Fleksibilitet i plassering

R1 Signature er designet for å fungere optimalt i ulike rom og akustiske forhold. Den kompakte størrelsen gjør det mulig å plassere høyttaleren på hyller eller stativer, noe som gjør den ideell for mindre rom. Audiovector gir også mulighet for tilpasning av høyttalerne, slik at de kan justeres for å passe til spesifikke akustiske forhold. Dette gir en fleksibel løsning for enhver lytter, uansett romstørrelse eller innredning.

Konklusjon

Audiovector R1 Signature er en høyttaler som kombinerer avansert teknologi, elegant design og imponerende lydkvalitet i en kompakt pakke. Den er perfekt for de som ønsker en høykvalitets lydopplevelse uten å ta opp for mye plass. Med sin klare og detaljerte lyd, samt evnen til å gjenskape musikk med en naturlig dybde og dynamikk, er R1 Signature et utmerket valg for både musikkelskere og filmfantaster. Uansett sjanger vil R1 Signature levere en lytteopplevelse som engasjerer og begeistrer, og dermed sette en ny standard for kompakte høyttalere.

FREQUENCY RESPONSE​​
42-28 kHz

SENSITIVITY
87 dB/W/m

IMPEDANCE
8 Ohms

POWER HANDLING
180 W

X-OVER FREQUENCIES
3100 Hz

PRINCIPLE
2-way

BASS SYSTEM
Bass reflex

BASS/MID DRIVERS
6.5 “ Carbon

TREBLE DRIVER
R Evotech

DIMENSIONS CM (FOOTPRINT) HEIGHT/WIDTH/DEPTH
37 x 19,6 x 29