Audiovector R1 Avantgarde er en bemerkelsesverdig høyttaler fra den danske produsenten Audiovector, kjent for sitt fokus på kvalitet, presisjon og innovasjon i lyddesign. R1 Avantgarde-modellen representerer et perfekt valg for både musikere og audiofile som ønsker en kompakt høyttaler uten å gå på kompromiss med lydkvaliteten. Med sin avanserte teknologi og elegante design, tilbyr R1 Avantgarde en enestående lytteopplevelse.

Design og konstruksjon

Audiovector R1 Avantgarde er konstruert med et fokus på både estetikk og akustikk. Høyttaleren har en slank, moderne profil som passer inn i ethvert rom, enten det er en stue, et hjemmekinoanlegg eller et studio. Kabinettet er laget av høykvalitets MDF (medium-density fiberboard), som er valgt for å minimere resonanser og uønsket lydfarging. Den polerte finishen gir et elegant utseende, og høyttaleren er tilgjengelig i flere farger og finisher for å passe inn i ulike interiørstiler.

Driverteknologi

R1 Avantgarde benytter seg av Audiovectors unike A2R-driver-teknologi, som er designet for å gi enestående ytelse over hele frekvensområdet. Denne driveren er utviklet for å minimere forvrengning og maksimere dynamikk, noe som gir en klar og detaljert lydgjengivelse. R1 Avantgarde har en 1-tommers diskant og en 5-tommers mellomtone/bass-driver som samarbeider sømløst for å gi en balansert og fyldig lydopplevelse.

Diskanten har et spesialdesignet mylar-membran, som sikrer en jevn respons i de høyere frekvensene, og gir en åpen og luftig lyd. Den store mellomtone/bass-driveren gir dyp og presis bassrespons, samtidig som den holder mellomtoneområdet klart og naturlig. Høyttaleren er også utstyrt med et passivt delefilter av høy kvalitet, som optimaliserer signaloverføringen og sikrer en sømløs overgang mellom driverne.

Lydkvalitet

Audiovector R1 Avantgarde leverer en imponerende lydopplevelse, spesielt med tanke på størrelsen. Høyttaleren er i stand til å gjengi en stor dynamisk rekkevidde, fra de dypeste bassenotene til de høyeste diskantene. Lydbildet er både åpent og fyldig, med en fantastisk klarhet i vokaler og instrumenter. R1 Avantgarde er i stand til å gi en detaljert fremstilling av musikk, slik at lytterne kan oppleve alle de subtile nyansene i innspillingene.

En av de mest imponerende egenskapene ved R1 Avantgarde er dens evne til å skape en naturlig og romslig lydbilde. Høyttaleren plasserer lyden på en måte som gir en følelse av dybde og bredde, noe som gjør det mulig for lytterne å oppleve musikken som om de var til stede på en live fremføring. Dette gir en engasjerende lytteopplevelse, enten det er ved å lytte til klassiske konserter, jazz, rock eller elektronisk musikk.

Plassering og tilpasning

R1 Avantgarde er designet for å fungere optimalt i en rekke rom og akustiske forhold. Den kompakte størrelsen gjør at høyttaleren lett kan plasseres på hyller, stativer eller i små rom uten å gå på bekostning av lydkvaliteten. Audiovector gir også mulighet for tilpasning av høyttalerne, slik at de kan justeres for å passe til spesifikke romforhold og preferanser. Dette gjør R1 Avantgarde til en fleksibel løsning for enhver lytter.

Konklusjon

Audiovector R1 Avantgarde er en høyttaler som kombinerer avansert teknologi, elegant design og imponerende lydkvalitet i en kompakt pakke. Den er ideell for de som søker en høyytelseshøyttaler uten å ta opp for mye plass. Med sin klare, detaljerte lyd og evne til å gjenskape musikk med en naturlig dybde og dynamikk, er R1 Avantgarde et utmerket valg for audiofile og musikkelskere. Uansett sjanger, vil R1 Avantgarde levere en lytteopplevelse som engasjerer og begeistrer, og sette en ny standard for kompakte høyttalere.

FREQUENCY RESPONSE​​
40-53 kHz

SENSITIVITY
87 dB/W/m

IMPEDANCE
8 Ohms

POWER HANDLING
160 W

X-OVER FREQUENCIES
3000 Hz

PRINCIPLE
2-way

BASS SYSTEM
Bass reflex

BASS/MID DRIVERS
6.5 “ Carbon

TREBLE DRIVER
R AMT

DIMENSIONS CM (FOOTPRINT) HEIGHT/WIDTH/DEPTH
37 x 19,6 x 29