Burmester BC150 Loudspeaker Black gjør nå de innovative sprangene innen lydkvalitet, teknologi og design fra Signature Line mulig for andre produktlinjer. Innenfor denne høyttalermodellen ble elementer fra BC350-høyttalerne fra Signature Line integrert.

Med øye for detaljer
Mens BC150 bruker de karakteristiske elementene i Burmesters referanselinje, har vi innlemmet dem i et mer kompakt produktdesign.

Stabilt skap med tilpasset demping system
For å minimere eventuelle uønskede vibrasjoner, er kabinettkonseptet til BC150 optimalisert med tanke på motstanden mot kreftene som oppstår under bruk. De siste resultatene fra omfattende forskning og utvikling sikrer uovertruffen demping av kabinettet. Den solide aluminiumsrammen og den komplekse kroppen danner grunnlaget for den sofistikerte tilnærmingen til designprosessen.

Inne i høyttaleren er det brukt stivere laget av aluminiumsrør. Disse stabiliserer og stivner integriteten til kabinettet, slik at bassdrivenhetens bevegelse konverteres til musikalsk informasjon alene. Alle drivere er avstivet mot kabinettet med høye forspenningskrefter for å oppnå optimal kraftoverføring og skape sikker, langsiktig kobling.

Burmester BC150 Loudspeaker har et spesialutviklet dempesystem. For dette formålet er det komplekse skapet belagt med en 4 mm tykk stålplate og en spesiell plast. Dette demper selv de minste vibrasjonene.

I tillegg er alle relevante komponenter frakoblet fra hverandre for å redusere ytterligere vibrasjoner. Dette inkluderer delefilteret, som oscillerer i sitt eget huskammer for å redusere uønskede vibrasjoner på komponentene som kan påvirke lyden. Eventuelle gjenværende vibrasjoner elimineres effektivt via høyttalerens føtter, noe som stabiliserer kabinettet og lyden ytterligere.

Diskanthøyttaler
BC150s to Air-Motion-Transformer (AMT) diskanthøyttalere i designet bidrar betydelig til presisjonen og detaljene som er karakteristiske kjennetegn ved Burmester-produkter. Den frontplasserte AMT-drivenheten er avledet fra den som ble brukt i flaggskipet BC350 og skreddersydd for bruk i BC150. På grunn av den lette, store foliemembranen, som er plassert i et veldig kraftig magnetfelt, oppnår høyfrekvent gjengivelse optimal detalj og gjennomsiktighet i kombinasjon med musikalsk flyt. Den andre AMT, plassert på baksiden av kabinettet, er justerbar for å skreddersy den romlige dybden til lydscenen i henhold til personlige preferanser. Følgelig øker dette spredningen av gjengivelsen og øker det optimale lytteområdet for større lyttefleksibilitet.

Mellomtone
Mellomtonehøyttaleren til Burmester BC150 Loudspeaker bruker en ny, ovalformet svingspole, som øker dimensjonsstabiliteten til den lette membranen betydelig. Dermed er BC150 i stand til å levere utmerkede detaljer og tonalt nøytral musikkgjengivelse. Ved hjelp av den svært kraftige magneten og det tilhørende utmerkede massedriftsforholdet oppnår også lydbildet til BC150 en imponerende høy grad av smidighet og oppløsning.

Lav frekvens
Den store, sideskytende basshøyttaleren har en diameter på 32 cm og gir en usedvanlig kraftig, dyp, men skarp bass. Igjen er denne enheten også avledet fra bassdriveren som brukes i flaggskipet BC350 og optimalt tilpasset forholdene til BC150. Dens lange membran kombinert med den kraftige drivkraften sikrer kraftig og umiddelbar bassgjengivelse med tilstrekkelig takhøyde. De aller laveste frekvensene leveres via den flytoptimaliserte bassrefleksporten i karbonfiber med en meget høy grad av nøyaktighet.

Unngå uønsket kontaktmotstand
På grunn av eksklusiv bruk av høykvalitets Burmester-høyttalerkabler med generøse tverrsnitt, er interne linjepåvirkninger nesten utelukket. Dersom muligheten for separat signalruting via to effektforsterkere til delefilteret forblir ubrukt (bi-amping), kommer BC150 med solide og gullbelagte tilkoblingsbroer laget av høyrent oksygenfritt kobber for praktisk talt tapsfri tilkobling av høyttalerterminalene.

Kostumerbare dekorative elementer
Dekorative elementer i høyttalermodellen er utskiftbare og kan tilpasses spesielle ønsker og spesielle romdesign med tanke på farger og materiale. Implementering av spesielle forespørsler og innsetting av dekorative elementer er mulig direkte på installasjonsstedet.

Materialer og produksjon
Burmester henter 95 % av materialene til sine komponenter og høyttalere fra lokale produsenter og produsenter. Designet samt produksjonen av alle elementene installert i BC150 gjøres for hånd av Burmester-ansatte. Før en høyttaler eller komponent forlater fabrikken, gjennomgår den en streng kontroll med hensyn til funksjonalitet, holdbarhet og lydgjengivelse i henhold til Burmester-standarder. Slik oppnår Burmester produktkvaliteten som muliggjør musikkglede i generasjoner.

Prinzip: 3-veis bassrefleks
Vekt: 180 kg
Bredde: 309 mm
Høyde: 1433 mm
Dybde: 601 mm
Effektvurdering (DIN EN 60268-5): 400 W
Følsomhet (ved 2,83 V/1 m): 88,5 dB
Nominell impedans: 3 Ω
Frekvensrespons (+/- 3 dB): 34 Hz til 20000 Hz
Diskanthøyttaler: 2 x Air Motion Transformer
Mellomklasse driver: 18 cm elliptisk faseplugg og talespole
Basshøyttaler: 32 cm Sandwichkjegle og sterk motor med doble magneter
Delefrekvenser: 155 Hz / 1800 Hz