I hjertet av ethvert Wilson Audio®-produkt finner du design spesielt laget for å heve lydavspillingsopplevelsen i hjemmet ditt.

Det er nettopp denne kodifiserte North Star-tilnærmingen som førte Wilson Audios grunnlegger, David A. Wilson, til utviklingen av den nå legendariske WATT® (Wilson Audio Tiny Tot) for nesten fire tiår siden. Dave skapte ikke bare det som skulle bli den øvre modulen i den ærverdige WATT/Puppy®-kombinasjonen, men kartla også designprosessen som nå er formalisert i Wilson Audio Special Application Engineering® (WASAE) etos.

Dette vekket liv til mange av våre bransjeledende høyttalersystemer og tilbehør.

Da Wilson Audio begynte å skissere den moderne oppfølgingen av den anerkjente Tiny Tot, var det klart fra begynnelsen at TuneTot® ville ha en lignende LF-utvidelsesprofil, et resultat av begrenset internt kabinettvolum, og ville bli ledsaget en dag av et spesialisert subwoofersystem. Denne kompakte subwooferen måtte utfylle TuneTots applikasjonsparametere, spesielt med tanke på hjemmemiljøene som TuneTot ble bygget for. WASAE-teamet var ikke fornøyd med bare en miniatyrisering av kjerneteknologiene, de ønsket å produsere en høyttaler for å utføre med klanglig skjønnhet, dynamiske nyanser, lydbildeoppløsning og gjennomsiktighet i miljøer som vanligvis er fiendtlige til alle disse egenskapene. I dag er TuneTot hjørnesteinen i mange systemer som finnes over hele kloden i rom som ikke vanligvis bidrar til slike ekstraordinære kvaliteter: kontorer, studier, soverom, etc.

Dermed er LōKē™ (høres ut som «low-key»), Wilson Audios minste og mest kompakte subwoofersystem, en umiskjennelig utvidelse av TuneTot-økosystemet. Lōkē omfatter ikke bare full kompatibilitet på tvers av mylderet av TuneTot-installasjoner, men utvider også kjernefunksjonene til våre andre mindre gulvstående høyttalermodeller: SabrinaX®, Yvette®, Sasha® DAW og deres forgjengere. Kort sagt, WASAE-teamet har ikke bare levert målet om å skape en perfekt følgesvenn til TuneTot, det har levert et subwoofersystem som er egendesignet for å forbedre og forsterke alle unntatt de største av våre gulvstående høyttalermodeller.

Mange subwoofer-tilbud på markedet etterlater kabinettet et underutviklet aspekt av deres potensielle ytelseskonvolutt. Dessverre fører dette til at kabinettet viser farger som legger til uønsket lavfrekvent oppblåsthet. Etter hvert som utviklingen av Lōkē størknet, valgte WASAE-ingeniører Wilson Audios ekstremt dempede X-Material for det eksterne kabinettet. En strategisk kombinasjon av X-Material og HDF omfatter den interne avstivende støttestrukturen som sikrer et solid fundament for woofer-koblingen. Etter TuneTots elegante arkitektoniske og soniske elementer, tillater Lōkē enkel installasjon og imponerende ytelse samtidig som den etterlater et bemerkelsesverdig lite fotavtrykk.

Som en del av designtilnærmingen tok WASAE-teamet datapunkter fra våre større subwoofer-systemer: Wilson Audio Subsonic®, Thor’s Hammer® og W.A.T.C.H. Dog®. Mens disse passive og store subwoofersystemene gir ultimat fleksibilitet og valg av forsterkning, er LōKē en alt-i-ett, enkel å sette opp og lett å administrere subwooferløsning. Innebygd i LōKēs innebygde forsterker er de mest brukte funksjonene fra Wilson Audios anerkjente ActivXO® Dual Subwoofer Crossover, inkludert nøkkelparametere som delefrekvens, delehelling, fase og nivå. Til slutt ble velprøvde og raffinerte komplekse formler brukt for å lage den tilpassede integrerte porten for å matche den nøye utvalgte driveren optimalisert for Wilsons krevende LF-applikasjon.

Lōkē er Wilson Audios minste subwoofersystem til dags dato. Denne vakre subwooferen er fullstendig håndlaget av de samme håndverkerne og fagfolkene som skulpturerer alle Wilson Audio-høyttalere, laget i USA. Helt fra begynnelsen ønsket Wilson Audio Special Application Engineering-teamet å lage et subwoofersystem som følger North Star-utviklingsparameterne satt av David Wilson.

Fargealternativer-

Standard Wilsongloss™-farger inkluderer: Carbon, Galaxy Grey, GT Silver, Quartz

Upgrade Wilsongloss™-fargene inkluderer: Fluegul, Klassisk oransje, Pur Sang Rouge, Koboltblå (Satin), Estoril Blue, Oak Green (Satin), Crimson (Satin), Chalk, Nara Bronse, Elfenben, Diamond Black, Obsidian Black

Premium Pearl Wilsongloss™-farger inkluderer: Saffron Pearl, Bergamot Pearl, Cranberry Pearl, Olympia Pearl, Viola Pearl

Inndatafølsomhet (L+R)
RCA IN 520W/4ohm @115VAC
-10dBV
XLR IN 500W/4ohm @115VAC
-10dBV

Inndatafølsomhet (L+R)
RCA IN Normal inngangsnivåbryter
310 mVrms
RCA IN Hi-Level inngangsnivåbryter
620 mVrms

(Signal i venstre og høyre)
XLR IN Normal inngangsnivåbryter
630 mVrms
XLR IN Hi-Level inngangsnivåbryter
1,25 Vrms

Maks inngangsnivå (L+R)
RCA IN Normal inngangsnivåbryter
1.1 Vrms
RCA IN Hi-Level inngangsnivåbryter
2,3 Vrms
XLR IN Normal inngangsnivåbryter
2,4 Vrms
XLR IN Hi-Level inngangsnivåbryter
4,6 Vrms

Inngangsimpedans
RCA IN 10k ohm
XLR IN 20k ohm

Gevinst
AMP-utgang 100Hz @ 1W utgang
+43,3 dB (normal)
+37,2 dB (Hi- Level IN)

Inndatametningsnivå
RCA venstre eller høyre 100Hz >2V (Hi-Level IN)
XLR venstre eller høyre 100Hz >2V (Hi-Level IN)

Støynivå
volum=0dB (MAX)@A vektet
-62,3dBV

S/N-forhold
volum=0dB (MAX)@A vektet
98,4 dB

THD+N
Forhold 20-20kHz filter, merkeeffekt @100Hz
< 1 %

Frekvensrespons
Forsterkerutgang
20 Hz til 250 Hz (+/- 1 dB)

Utgangseffekt (4Ω)
100Hz@115VAC, inngang: -10dBV (V+R)
500 W

Auto PÅ/AV
Auto PÅ følsomhet
RCA venstre ,100Hz
3mV

Auto AV-tid
20 minutter

Tidsforsinkelse
2 ms

Effektforsterkerbeskyttelse
A- Kortslutning og under belastning
beskyttelse
A-Ja
B- Termisk beskyttelse
B-Ja
C-Power Supply Protection-Full
Strømbeskyttelse
C-Ja

Strømforbruk
@230Vac/60Hz A- Standby-modus
A- 0,5 W 0,05 A
@230Vac/60Hz B-ON-modus
B- 8,0 W 0,13 A
@230Vac/60Hz C- 1/8 strøm
C- 83 W 0,88 A
@230Vac/60Hz D- 1/4 strøm
D- 157 W 1,61 A
@230Vac/60Hz E- Nominell effekt
E- 626 W 5,6 A
@115Vac/60Hz A- Standby-modus
A- 0,5 W 0,05 A
@115Vac/60Hz B-ON-modus
B- 7,7 W 0,18 A
@115Vac/60Hz C- 1/8 strøm
C- 83 W 1,51 A
@115Vac/60Hz D- 1/4 strøm
D- 162 W 2,78 A
@115Vac/60Hz E- Nominell effekt
E- 654 W 9,4 A

Overordnede dimensjoner
Høyde – 20 3/4 tommer (52,71 cm)
Bredde— 13 7/8 tommer (35,24 cm)
Dybde (med grill)— 21 3/4 tommer (55,24 cm)
Dybde (ingen grill) – 21 tommer (53,34 cm)

Systemvekt
49,9 kg

Total systemfraktvekt (omtrentlig)
79,38 kg