Som flaggskipet i Ortofons 2M-serie er 2M Black allerede kjent som en av markedets beste MM-pickup’er, men Ortofon slutter aldri å søke etter forbedring.

Ortofon 2M Black LVB 250 er en forfinet versjon av sin forgjenger, 2M Black, med enda bedre lydkvalitet og finesse. Denne eksklusive modellen bruker en Nude Shibata-diamant på en boron cantilever, som er en kombinasjon hentet fra den anerkjente MC Cadenza Black-pickupen. Den slanke og polerte profilen til Nude Shibata-stiften gir en ekstremt bred kontaktflate mot rilleveggene, og sikrer en uovertruffen detaljrikdom i hele lydspekteret, inkludert de høyeste frekvensene. Ved å bruke en ekstremt stiv og lett boron-cantilever oppnås en bemerkelsesverdig gjennomsiktighet, hastighet og respons.

Med Ortofon 2M Black LVB 250 får du en oppslukende lydopplevelse som tar deg inn i hjertet av musikken. Hver instrumenttone og vokal blir gjengitt med enestående klarhet og presisjon, og du vil oppdage detaljer du aldri har lagt merke til tidligere. Denne pickupen leverer en dynamisk og engasjerende lydgjengivelse som vil gi deg en dypere forståelse av musikkens magi.

Ikke gå glipp av sjansen til å oppgradere din platespilleropplevelse med Ortofon 2M Black LVB 250 Exclusive Model. Nyt lyden av Beethovens mesterverk og andre favorittalbum med en pickup som er skapt med dedikasjon og ekspertise. Ta musikklyttingen til neste nivå med 2M Black LVB 250 fra Ortofon.