2M 78 har en forbedret motor som gir høy lydgjengivelsesnøyaktighet. Stiftspissen er laget av en sfærisk diamant som er perfekt for avspilling av 78 rpm shellakkplater, som krever en større stiftprofil. Pickup-huset er laget av Hopelex, som sikrer høy stivhet samtidig som uønskede resonanser elimineres. 2M 78 bruker en sammenkoblet utgang for å levere samme utgangssignal fra begge sett med polpinnekontakter. Dette eliminerer effektivt behovet for mono-spesifikt utstyr og gjør det mulig å nyte ekte monolydgjengivelse på hvilket som helst stereo avspillingsanlegg.

2MR: Det nyeste tilskuddet til den velrenommerte 2M-serien
Ortofon 2MR har et spesielt designet pickup-hus tilpasset platespillere og tonearmer som Rega, slik at pickupen matcher deres krav til lave pickup’er. 2MR pickupene integreres sømløst uten behov for modifikasjoner eller avstandsstykker under tonearmen, noe som muliggjør rask og enkel montering med bare to skruer. 2MR gir deg også muligheten til å bytte eller oppgradere kun stiften, uten at du trenger å bytte hele pickup’en.

Egenskaper for 2MR-serien:

  • Lavt pickup-hus eliminerer effektivt behovet for avstandsstykker, skims eller modifikasjoner på platespillere som krever en pickup med lav profil.
  • Høytytende motor system med Ortofons unike fire spoler og delt polpinne som leverer en ren, detaljert og autentisk lyd.
  • 100% kompatibilitet med 2M-stiftene. Ortofon 2MR bruker de velkjente 2M-stiftene.
  • Standard halvtomsmontasje som gjør montering på tonearmen rask og enkel med bare to skruer.
  • Komplett utvalg. 2MR dekker alt fra Mono til Premium: 2MR Red til High-end: 2MR Black LVB 250.

Utspenning ved 1000 Hz, 5 cm/sek. – 4 mV
Frekvensrespons – 20-20.000 Hz +3 / -1 dB
Sporingsevne ved 315 Hz ved anbefalt sporingskraft – 70 µm
Compliance, dynamisk, lateral – 18 µm/mN
Stifttype – Spherical
Stiftspissradius – R65 µm
Sporingskraftområde – 1,6-2,0 g (16-20 mN)
Anbefalt sporingskraft – 1,8 g (18 mN)
Sporingsvinkel – 20°
Intern impedans, likestrømsmotstand – 700 Ohm
Intern induktans – 350 mH
Anbefalt lastmotstand – 47 kOhm
Anbefalt lastkapasitans – 150-300 pF
Vekt for 2MR-pickupen – 6 g

Uskiftingsmuligheter for stifter i 2M-serien:
Motorene, spolene og magnetkonfigurasjonene i 2M-serien er ikke identiske: Red og Blue er like, det samme gjelder Bronze og Black, samt de sanne monovariantene 2M Mono og 2M 78. På samme måte er stiftene i 2M-serien utskiftbare innenfor følgende kombinasjoner:

2M Red, 2M Blue og 2M Silver
2M Bronze og 2M Black
2M Mono og 2M 78