Vertere RG-1 Reference Groove platespiller legemliggjør all Verteres uovertrufne ekspertise innen kvalitetslydteknikk, high-end hi-fi-systemer og platespillere. Designet uten kompromisser, hver enkelt komponent i RG-1 er spesialkonstruert og spesialbygget, med de best mulige materialene og de høyeste standardene for presisjon.

Verteres platespiller RG-1 Reference Groove tilbyr enestående ytelse gjennom kompromissløs konstruksjon, og inneholder utallige nøye overveide designvalg som gjør den suveren blant platespillere. RG-1 inkluderer et superpresisjons hovedlager og en todelt ikke-resonant tallerkenenhet for å gi den mest lydløse plattformen for armen og patronen. Resultatet er den ‘mørkeste’ bakgrunnen som kan oppnås fra vinyl, mot hvilken hver tone som spilles og hvert eneste ord som synges kommer til live.

Hovedlagerenheten består av et hus av fosforbronse i romfartskvalitet, en superpresisjon wolframkarbidspindel og silisiumnitridkule. Huset er maskinert og ferdigstilt til de strammeste toleransene, med lagerspindelen dimensjonert for å sikre minst mulig avstand mellom spindelen og huset. Den eneste kontakten er mellom spindelen og presisjonskulen som støtter den i bunnen.

Utformingen av lagerenheten sikrer at kulen er plassert helt sentralt i spindelen. Hovedlageret er smurt med Verteres egenutviklede lagerolje, L-1G, som sikrer nesten helt stillegående kjøring. Denne smøreoljen er formulert med antifriksjon, antiskummende, vannavstøtende og kjølemidler for lang levetid og best ytelse.

De unike designegenskapene til hovedlageret, kombinert med det høyeste nivået av presisjon og oppmerksomhet på detaljer, gjenspeiles i alle andre aspekter av Verteres Record Player RG-1 Reference Groove.

På hovedstrukturen til platespilleren er drivmotoren en sveitsisk laget synkronmotor. Verteres unike selvsynkroniseringssystem for motoren holder remspenningen konstant og holder også eventuell gjenværende støy borte fra tallerkenen. En ekstern dedikert strømforsyningsenhet for motordrift, nøyaktig innstilt til hver enkelt motor, sikrer optimal kraft til motoren samtidig som motorstøy holdes på et minimum.

Støpt akryl av høyeste kvalitet er valgt som det beste materialet for sokkelen til platespilleren, på grunn av dens konsekvente stivhet og naturlig ikke-resonante egenskaper. Soklene er CNC-maskinert fra forskjellige tykkelser av støpt akryl til deres spesifikke utformede former og er kritisk isolert fra hverandre. Isolasjon er gitt av flere unike fjæringskomponenter, der hvert lag er designet for å eliminere visse uønskede bevegelser og vibrasjoner – internt eller eksternt. Den intrikate utformingen av isolasjonskomponentene kombinert med den stabile sokkelstrukturen i akryl gir den best mulige plattformen for tonearmen, patronen og tallerkensammenstillingen. Resultatet er en enestående og en uforglemmelig musikalsk opplevelse, hver gang du spiller en plate på RG-1.

Type
Remdrift

Motor
24 pol synkron
6 Point Body Kontakt kundestøtte
Spindelstøtte acetalkulelager

Motorfeste
Acetal-plattform – leddet
2 kulelagre og silikonmotorfjær

Talje
Superpresisjon aluminiumslegering

Drivreim
Presisjonsjord polymer

Tallerken SG-1
Superpresisjon aluminiumslegering
Enkelt stykke
3 mm Bonded Acryl Record Interface

Lagerspindel SG-1
Presisjonsherdet rustfritt stål
Rundhet / konsentrisitet og finish < 2 mikron

Lagerhus SG-1
Fosforbronse med høyt kobberinnhold
Klaring < 6,5 mikron

Sokkelstruktur
Klar støpt akryl med valgfri finish
Special Metallic Black eller
Metallic Pearlescent White og Metallic Champagne
30 mm tykke topp- og bunnsokler
25 mm tykk undersokkel og 15 mm midtsokkel

Isolasjonssystem
3-trinns kompatibel og 2-trinns stiv
12 avkoblingssett og 12 avstemte silikonringer/spoler
3-trinns kompatibel og 2-trinns stiv

Motordrift P/S
Mikroprosessorstyrt og programmerbar

Hastigheter
33,3 og 45 rpm (<0,2 %)

Wow og Flutter
<0,1 %

Rumble
<-85dB