For å oppnå en fantastisk musikalsk ytelse, bruker Vertere Super Groove Precision Tonearm HB en kombinasjon av kvalitetsmaterialer, inkludert rulle-innpakket karbonfiber, rustfritt stål, messing, aluminiumslegeringer og silisiumnitrid. Dens unike lagerdesign og allsidige anti-skate-justering gjør den til en ideell partner for kassetter og platespillere av høyeste kvalitet.

Hvorfor Vertere Super Groove Precision Tonearm HB?

  • Unik presisjon Tri-Pivot Artikulert, ultralavt stikklager.
  • Titanium hodeskall.
  • Tyngre frakoblet hovedmotvekt med finjusteringsskrue for asimut.
  • Finjustering av sporvekt og vektring for justering av arm/patronresonanskontroll.
  • Tilkoblinger alle spesialproduserte og trippel gullbelagte.
  • Ikke-resonant, høystivt rulle-innpakket karbonfiberarmrør.
  • Bias-curve justerbar anti-skate mekanisme.
  • Egendefinert Pulse HB intern kabling

SG-TPA HB tonearmlager
Det nye Tri-Pivot Articulated (TPA)-lageret består av tre presisjonssilisiumnitridkuler som er fanget i en presisjonsmaskinert acetalkuleholderring som støtter den superpresisjonsmaskinerte rustfrie pivoten. Dreiepunktet sentrert mellom silisiumnitridkulene gir feilfri støtte og artikulasjon.

TPA eliminerer «skating» av bærepunkt og lar pennen spore de mest delikate informasjonsbitene som vanligvis går tapt med uni-pivot-design. Dette sikrer nøyaktig avspilling på grunn av den strenge overholdelse av pennen til platesporet.

SG-PTA HB Tonearm Tube & Head-shell
Rullviklet karbonfiber brukes i konstruksjonen av armrøret. Dette gir høyere styrke og mer homogen fiberstruktur enn en Pultruded eller støpt ekvivalent.

Super Groove Precision Tonearm HB-hodeskallet er laget av titan og koblet til armrøret via strukturelt bundet legeringsendeinnsats. Naturlig ikke-resonans og optimal stivhet av denne konfigurasjonen gir den mest stabile plattformen for patronen.

Lageråk og messingsøyle i aluminium
Lagertappen er strukturelt festet til det presisjonsbearbeidede åket av aluminiumslegering. Sammenstillingen gir den støtten som kreves for armrøret, hovedmotvekten og anti-skøytemekanismen.

Dreiepunktet og motvektens tyngdepunkt er vertikalt plassert for å være så lavt som mulig. Dette beholder igjen tonearmen i sin mest stabile posisjon ved den forkrommede messinghovedstolpen for tonearm.

Bearing Transit Skrue & Motvekt Locator
SG PTA HB tonearm transitt skrue vil forhindre utilsiktet skade på presisjon Tri-pivot lager under frakt. Og motvektslokalisatoren vil sikre nøyaktig reposisjonering av motvekten og eliminere behovet for å sette opp sporingsvekt og azimut igjen.

Arm-/kassettresonansfrekvens og finsporingsvektjustering
En justerbar og frakoblet rustfri ring som tillates å bevege seg langs armrøret gir fin justering av sporvekten.

Den relative posisjonen til denne ringen og hovedmotvekten kan også brukes til å endre arm/kassettens resonansfrekvens og optimalisere avspillingsytelsen til kassetten.

Vertere Reference Tonearm er en milepæl innen vinylreplay. Dens design, byggekvalitet og oppmerksomhet på detaljer har gitt oss ytelse som er uten sidestykke. Selvfølgelig har slik kvalitet en pris.

Det var bare naturlig å spørre om vi ved en parallell, om enn annerledes, tilnærming til design kunne utvikle en mye rimeligere tonearm som på samme måte var i stand til å gi en fantastisk ytelse? Dette var begynnelsen på reisen vår som har ført oss til introduksjonen av vår nyeste Vertere Super Groove Precision Tonearm.

Ved første øyekast kan SG PTA Tonearm se ut som en uni-pivot, den er faktisk alt annet enn en uni-pivot. En uni-pivot vil «skøyte» rundt på sitt peilingspunkt mens tonearmen beveger seg side-til-side og opp-og-ned. Dette er fordi det ikke er noe som heter et poeng; det er faktisk en overflate støttet av en annen og glir i forhold til hverandre.

Og på grunn av dette er det alltid en «skøyting» av kontaktpunktet på støttelageroverflaten. Selv om «skøyting» eller «skravling» kan være i brøkdeler av mikron, men det er også størrelsen på noe av informasjonen som er lagret i vinylsporet.

For å eliminere dette «tapet» av informasjon på grunn av uønsket lagerskravling, har vi designet et Tri Point Articulated Bearing eller TPA. Tre presisjonskuler av silisiumnitrid og et presisjonsbearbeidet dreiepunkt gir støtte og artikulasjon for armen. Selv om tonearmen kan se ut til å oppføre seg som en uni-pivot, er den imidlertid uten noe av «skravlingen» som bevarer så mye av signalinformasjonen som mulig. Resultatet er et liv som dynamisk respons med uventet klarhet, musikalitet og detaljer – virkelig uten sidestykke.