Burmester 061 CD Player er designet som en topplaster med direkte stasjon. Drivenheten er basert på CD 2 Pro-teknologien, som anses som toppmoderne med hensyn til lyd og lang levetid. I kombinasjon med analoge utgangstrinn av topp kvalitet garanterer denne spilleren en detaljert og musikalsk lydgjengivelse. D/A-omformeren til 061 kan nås via digitale innganger for å forbedre lyden til eksterne digitale kilder.

Med øye på detaljer
Gjenkjennelig som en typisk Burmester allerede fra første øyekast, bruker 061 CD-spilleren karakteristiske designelementer fra Classic Line.

Design
I likhet med sine større brødre fra Reference og Top Lines er 061 CD-spiller en topplaster. Huset er produsert av solid valset aluminium, og styreskinnene for skyvedekselet gir en kremaktig og jevn drift av det tunge dekselet. Dermed er selv mating av CD-en inn i toppkammeret en eksklusiv opplevelse.

Håndlaget
Som alle Burmester-komponenter er 061 CD-spilleren satt sammen i en sofistikert produksjonsprosess på fabrikken i Berlin. Slutten på denne prosessen markeres alltid av flerlags måle- og lyttetester før en enhet får klarsignal for frakt. Hver enhet må bestå et sett med nesten 300 datastøttede målinger før og etter en 7-dagers innbrenningsfase. Enheten går bare videre til den endelige kvalitetskontrollen hvis det ikke er variasjoner mellom de to settene. Den består av en lyttetest og en gjennomgang av alle funksjoner.

Vekt: 10 kg (22,1 lbs)
Bredde: 482 mm (19″)
Høyde: 111,7 mm (4,4″)
Dybde: 329 mm (13″)
Drive: Direct Drive. Topplaster
Digitale innganger: 2 RCA, 1 LWL
Analoge innganger:
Digitale utganger: 1 RCA, 1 LWL
Analoge utganger: 1 XLR, 2 RCA
MMI-spor: Ja
Preamp–funksjon:
Fjernstyrt: Ja
BurLink: Ja
FJERNINNGANG/UTGANG: 1/1