Hovedfokuset til Burmester 089 CD Player er den perfekte blandingen av lyd, innovasjon og design. På nesten ideell måte forener den topplastende spilleren siste utvikling med velprøvd teknologi og et tidløst, stilig utseende. I mange år har belt-drivsystemet, utviklet av Burmester, i kombinasjon med samplingsfrekvenskonvertering og banebrytende D/A-konvertering satt standarden over hele verden innen CD-avspilling. Inspirert av analoge platespillere kobler beltedrivsystemet for CD-spillere laserpickupen fullstendig fra enhver vibrasjon fra drivmotoren. Det hørbare resultatet av dataavlesningen med høy presisjon er en forbløffende grad av musikalitet og romslighet.

Med øye på detaljer
Gjenkjennelig som en typisk Burmester allerede fra første øyekast, bruker 089 CD-spilleren karakteristiske designelementer fra Top Line.

Design
Det Burmester-typiske frontpanelet i krom kjennetegner det visuelle utseendet til 089 CD-spilleren. Å mate en CD inn i topplasteren med det jevnt glidende dekselet er i seg selv en high-end opplevelse. De vibrasjonsdempende føttene med karbonfiberdemping for optimal mekanisk frakobling er en annen kobling til Reference Line. Den beltedrevne enheten er innkapslet i et massivt lavresonanskammer. Alt dette bidrar til den åpne, luftige og detaljerte musikaliteten Burmester-komponenter er kjent for.

Håndlaget
Som alle Burmester-komponenter er 089 CD-spilleren håndmontert av høyt kvalifiserte teknikere i Berlin-fabrikken. Nesten alle underenheter kjøpes fra tyske leverandører fordi Burmester tar kvalitetsmerket «Made in Germany» veldig seriøst. Hver enhet må bestå en mangefasettert testing og justeringsprosedyre før frakt for å sikre at den er i perfekt stand.

Vekt: 13 kg (28,7 lbs)
Bredde: 482 mm (19″)
Høyde: 111,7 mm (4,4″)
Dybde: 329 mm (13″)
Drive: Belt Drive. Topplaster
Digitale innganger: 2 RCA, 1 TOSLINK
Analoge innganger: 1 XLR
Digitale utganger: 1 RCA, 1 TOSLINK
Analoge utganger: 1 XLR, 2 RCA
MMI-spor: Ja
Forforsterker-funksjon: Ja
Fjernstyrt: Ja
BurLink: Ja
Burmester X–Amp 2: Ja
FJERNINNGANG/UTGANG: 1/1