Burmester 036 Power Amplifier tilbyr mange av de samme soniske egenskapene til Burmesters større og mer imponerende effektforsterkere, bare i en elegant kompakt størrelse. Dens høye dempningsfaktor og høyytelses strømforsyning er uttrykk for Burmesters designfilosofi. Rask signalbehandling og evnen til å levere høye strømmer var fremste designkriterier for denne forsterkeren. De er ansvarlige for dens bemerkelsesverdig detaljerte og homogene lyd. Smidighet i de øvre registerene og en dyp bass med massevis av kraftreserver kjennetegner dette nyeste medlemmet av Burmester effektforsterkerfamilien.

Med øye på detaljer.
Gjenkjennelig som en typisk Burmester allerede fra første øyekast, gjør Burmester 036 Power Amplifier bruk av karakteristiske designelementer fra Classic Line.

Design
Selv om det er Burmesters minste forsterker, har 036 fortsatt de klassiske sølvanodiserte aluminiumskjøleribbene. Selv om det generelle visuelle utseendet kan være mer beskjedent, etterlater lyd- og kraftreservene ingen tvil om at 036 er en ekte Burmester-forsterker som kan levere spektakulær lyd.

Håndlaget
Som den minste av effektforsterkerne til Burmester, er 036 også satt sammen for hånd på fabrikken i Berlin med samme oppmerksomhet for detaljer og bruk av nøye utvalgte deler som sine større søsken. Det solide aluminiums-lokket skjuler det faktum at denne forsterkeren også er bygget med deler av høyeste kvalitet, og dens rene og ryddige kretsoppsett viser omsorgen og grundigheten til design- og produksjonsprosessen.

Vekt: 19 kg (41,9 lbs)
Bredde: 480 mm (18,9″)
Høyde: 101 mm (4,2″)
Dybde: 482 mm (19″)
Innganger: 1 XLR
Kan kobles til mono drift via monoadaptere: Ja
X–Amp-teknologi: Ja
Bi-Amping via Bi-Amp-adaptere: Ja
FJERNINNGANG/UTGANG: 1/1

Overdimensjonert strømforsyning med 88.000 μF filterkapasitet og 450 VA ringformet transformator. Ytterligere lokal filtrering nær utgangstrinnene på 12.000 μF per kanal.