Etter deres proprietære DNA introduserer Burmester serieproduksjonsmodellen til en superlativ mono effektforsterker. Designet til Burmester 159 Mono Power Amplifier Black har visuelt tatt utgangspunkt i de anerkjente forsterkerne i porteføljen. Og er tilpasset moderne designideer; utseendet viser utviklingen av innovasjon som har funnet sted på innsiden av forsterkeren.

Etter 7 år med utvikling har kraft og kontroll nådd tidligere uoppnåelige nivåer av ytelse og måling. Burmester 159 Mono Power Amplifier drar nytte av både den rike erfaringen som er bevist av Burmesters merittliste innen effektforsterkerutvikling.

Design
Burmester 159 Mono Power Amplifier Black kroner Burmesters suksesshistoriene – spesielt med effektforsterkere – ved å forene tradisjonelle Burmester-dyder med toppmoderne teknologi. Samtidig er det den kraftigste effektforsterkeren som Burmester noen gang har laget. Denne monumentale forsterkeren er også absolutt kompromissløs i sin indre struktur. Alle lydrelevante komponenter stammer fra tyske produsenter og er spesialdesignet i henhold til kravene fra Burmesters utviklingsteam. Denne ekstraordinære innsatsen over en periode på mange år, har gjort det mulig å konsekvent implementere selve toppen av hva som er teknisk mulig.

For å bevare det puristiske designet er kontrollenheten skjult under det overdådige aluminiumsdekselet. Ved å skyve dekselet bakover får du tilgang til kontrollkonsollen, med en konsentrisk plassert skyvehendel og relevant informasjon om enheten, for eksempel driftsstatus eller dempningsfaktorvisning.