Burmester 956 Mk2 Power Amplifier er et tillegg til den legendariske forsterkerfamilien til den internasjonalt prisbelønte effektforsterkeren 909. 956 MK2 tilbyr en uvanlig høy dempningsfaktor med ekstremt kort stigetid for å levere store strømmer. Dermed kombinerer den en imponerende mengde kraft med stor dynamikk og utmerket musikalsk timing. Lyden er preget av en fascinerende romlig oppløsning og varme. Interne ledninger for å levere strøm til utgangstrinnene og overføre signaler til høyttalerbindingsstolpene består av 10 mm høyrent kobbertråd. Dette sikrer at de høye strømmene til effektforsterkeren overføres uten tap til høyttalerne. Denne forsterkeren lokker luftige lydbilder og beinraslende dynamikk selv fra høyttalere med lave impedanser og komplekse belastninger.

Med øye på detaljer
Gjenkjennelig som en typisk Burmester allerede fra første øyekast, gjør 956 MK2 effektforsterkeren bruk av karakteristiske designelementer fra Classic Line.

Design
Selvfølgelig, som alle Burmester-produkter for high-end hjemmelyd, er 956 MK2 effektforsterkeren også håndmontert i Berlin-fabrikken og er underlagt de samme strenge kvalitetskontrollprosedyrene. Opptil 300 datastøttede målinger tas før og etter en ukes innbrenningsperiode. Protokollene til disse testene lagres og kan senere brukes, om nødvendig, for å returnere en skadet enhet til sin opprinnelige tilstand. De fungerer også som referanse for fremtidige oppgraderinger for å inkludere teknologiske fremskritt.

Håndlaget
Sportskjøleren 956 MK2 i det umiskjennelige Burmester-designet som nå har blitt en klassiker. Visuelt så vel som teknisk har denne effektforsterkeren de samme design- og konstruksjonsprinsippene som markerer dens større søsken. Akkurat som 909 og 911, er dens DC-koblede signalveier fri for forvrengende kondensatorer. Dette garanterer detaljert og overbevisende musikalitet uansett volum og til og med ved vanskelige orkesterpassasjer. Oppsettet av kretsene er balansert gjennomgående og sammen med klasse-A-forsterkningstrinnene gir presis og ærlig gjengivelse av alle slags musikk.

Vekt: 31 kg (68,3 lbs)
Bredde: 480 mm (19″)
Høyde: 185 mm (7,3″)
Dybde: 482 mm (19″)
Innganger: 1 XLR
Kan kobles til mono drift via monoadaptere: Ja
X–Amp-teknologi: Ja
Bi-Amping via. Bi-Amp-adaptere: Ja
FJERNINNGANG / UTGANG: 1 / 0