Burmester 101 Integrated Amplifier er et ypperlig eksempel på den perfekte kombinasjonen av effektiv klasse D effektforsterkning med en analog strømforsyning. Med sine tilgjengelige kraftreserver gir denne kompakte komponenten den varme og velbalanserte lyden som umiskjennelig sier Burmester. Den byttebare «Smooth»-funksjonen garanterer en jevn, men detaljert lyd selv ved lave avspillingsnivåer. Tillegget av balanserte forforsterkerutganger åpner for å bruke 101 som ren forforsterker ved å legge til separate effektforsterkere på et senere tidspunkt.

Med øye på detaljer
Gjenkjennelig som en typisk Burmester allerede fra første øyekast, gjør den integrerte 101-forsterkeren bruk av karakteristiske designelementer fra Classic Line.

Design
Det elegante og enkle forkrommede frontpanelet er forsterket med en rad med blankpolerte knapper for valg av inngang. Et slående designelement er den solide dreieknappen for volumkontroll. Lydmessig og stilistisk er den integrerte 101-forsterkeren den ideelle partneren for 102 CD-spilleren.

Håndlaget
Burmester er kjent for utmerket forsterkerteknologi. Det var grunn nok for Burmesters utviklingsteam til å akseptere utfordringen med å utvikle sin egen løsning for klasse D-forsterkning. Denne proprietære klasse D-modulen er nøye satt sammen for hånd i deres fabrikk i Berlin og integrert med de andre underenhetene.

Vekt: 12 kg (28,7 lbs)
Bredde: 482 mm (19″)
Høyde: 111,7 mm (4,4″)
Dybde: 365 mm (14,4″)
Innganger: 3 XLR / 2 RCA
Pre-Out: Balansert
Hodetelefonkontakt: 6,3 mm
Surround Thruput: Ja
Fjernstyrt: Ja
BurLink: Ja
Ekstern inngang/utgang: 0 / 2
Tonekontroll: