Ultra-kraftig ikke-NFB diskret strømforsyning
Z-3 bruker den samme digitale transformatoren med høy regulering som D-3. En enestående 260 VA transformator med stor kapasitet brukes til å lage fire ikke-NFB diskrete strømforsyningskretser atskilt fra hver kretsvikling. Den bruker totalt 16 ultra høyhastighets SiC likeretterdioder og 70 elektrolytiske kondensatorer med lav forstørrelse. Dette gir uendelig uttrykkskraft med overfylt klarhet og direktehet.

ZERO LINK
ZERO LINK reduserer drastisk arbeidet til D/A-omformeren og eliminerer helt bruken av asynkrone komponenter i D/A-omformerhuset. I Z-3 erstatter ZERO LINK hver asynkron komponent for kun å overføre signaler som er vakkert polert av klokken til D/A-omformeren. Den resulterende lydkvaliteten er et enestående sprang fremover i det soniske universet. Denne løsningen overgår de høyeste nivåene av analog avspilling.

SFP-port
Ved å inkorporere en optisk lenkemodul åpner dette døren for optiske kabeltilkoblinger. Og bruken av en SFP RJ45-modul muliggjør kompatibilitet med vanlige LAN-kabeltilkoblinger. NB: Den optiske lenkemodulen, RJ45-modulen, optiske kabler og LAN-kabler følger ikke med Z-3. Ta kontakt med oss eller din lokale forhandler.

SC Kutt ultralav fasestøy OCXO
En SC Cut OXCO er installert i den dedikerte SFP-kretsklokken. Selv om det er en asynkron komponent, ble det gjort alt for å motvirke effektene ved å maksimere klokkekvaliteten. Når ZERO LINK er tilkoblet, brukes D/A-omformerens masterklokke av høy kvalitet som sendes av ZERO LINK i I2S-genereringskretsen og ikke-PLL-synkronisering brukes.

En dedikasjon til ikke-stivt hus
Utover platen gikk vi utover for å lage et ikke-stivt hus, inkludert AC-inntaket, I/O-terminaler, kretskort og kretskortchassis. Vi brukte hele bredden av SOULNOTE-ekspertise på komponenter som titanskiver, plassering av pigger rett under transformatorene og mer. Luftvolumet som presenteres av det relativt store huset bidrar til et enestående stort lydbilde.

Inndata
SPF, USB

Utdata
ZERO LINK, USB

Støttet format (PCM)
Maksimalt 768 kHz (AIFF, WAV, FLAC, Apple Lossless, mp3, AAC), 16bit, 24bit, 32bit

Støttet format (DSD)
Maksimalt 22,6 MHz (dsf, diff)

Strømspenning
230V AC 50Hz

Strømforbruk
30W

Maksimale ytre mål
Hovedenhet: 454(B) × 174(H) × 393(D)mm

Vekt
20 kg

Inkludert tilbehør
Spike Board, spikes, ZERO LINK kabel, strømkabel