IsoAcoustics Gaia II Isolerer dine høyttalere fra underlaget de står på, og gir de bedre arbeidsbetingelser. Med IsoAcoustics Gaia II forsvinner ikke energien fra høyttalerelementene i underlaget. Den sørger for at musikken kommer ut gjennom høyttaleren og reduserer hvor mye underlaget farger og forstyrrer lyden.

  • 4 stk høyttalerføtter
  • For høyttalere på opptil 54 kg pr stk
  • M6-1.0, M8-1.25 og ¼”-20 gjengestørrelser medfølger
  • Alternative gjengestørrelser er tilgjengelig (se kalkulator lenger ned på siden)
  • Større lydbilde
  • Mer fokus
  • Bedre stereoperspektiv og innsikt
  • Strammere og bedre definert bass

Med bruk av en todelt konstruksjon, helstøpt hus i stål og viskoelastisk gummi som fungerer som en sugekopp mot underlaget, sørger IsoAcoustics Gaia II for at man demper uten å farge høyttaleren og forringe responsen. Frekvensresponsen er lik og tester med laservibrometer viser hvor effektivt bruk av Iso Acoustics Gaia demper og kontrollerer uønsket resonans i høyttalerkabinetter.

IsoAcoustics Gaia II – dempeføtter og avkobling til høyttalere

Det er flere aspekter ved å plassere høyttalere på underlag som er godt kjent, for eksempel høyttalere som står rett på gulvet leder lyd rett inn til naboen og koblingen til gulvet får hele rommet til å vibrere. En like stor utfordring er at interaksjon mellom underlaget og kabinettet fører til at uønsket energi reflekteres tilbake i kabinettet. Dette fører til dårligere definisjon med «utsmørning» av lyden.

Ofte prøver man å løse dette problemet ved bruk av spikes, men bruken av disse vil også kreve at underlaget spiken står på kan kansellerer og absorberer energien. Slike remedier finnes, men er ofte kostbare og dyrere enn Gaia i praksis. Hvilket materiale de er laget av vil også kunne farge lyden.

Retningsbestemt patentert isolasjonsdesign

IsoAcoustics isolasjonsdesign i Gaia er et resultat av nøye utforsking av form, tykkelse, hardheten og egenskapene til isolasjonsmaterialet og hvordan det todelte systemet med innsatsen imellom er tunet for å håndtere vibrasjoner på best mulig måte.

IsoAcoustics Gaia II er retningsbestemt og sørger for å kontrollere on-axis respons fra høyttaleren til forskjell fra f.eks. flytende strikkoppheng. Slike homogene løsninger vil la høyttaleren flagre fritt i alle retninger og resultatet blir god avkobling, men upresis og udefinert lyd. Gaia skal derimot enten settes med logoen vendt forover eller bakover for å kontrollere de bevegelige kreftene i høyttaleren på korrekt måte. Høyttaleren skal avkobles, men den må også være solid forankret til underlaget.

Dimensions (WxH)
51mm x 43mm

Weight Cap
54kg pr set of 4

Quantity
4 per box

Thread sizes included*
M6, M8 and ¼”-20

*Alternative thread sizes available upon request through Iso Acoustics Distributors