Velkommen til
vinter hub

27-28. januar 2024

27-28. Januar arrangerer vi Vinterhub, årets første happening i villaen. Vi får besøk av en rekke spennende leverandører, så sett av datoen for en uforglemmelig lydopplevelse!

Åpningstider i helgen
Lørdag 27. januar
Kl. 10-18
Søndag 28. januar
Kl. 12-17

Se hva som skjer i helgen.

Under ser du noen av de som besøker oss denne helgen, samt noen av nyhetene vi vil vise frem.

Rune skov fra Gryphon kommer!

Rune er kjent for sine fantastiske demoer og brede musikkrepertoar. Her blir det lyd, kunnskap og musikk fra øverste hylle, presentert med stor innlevelse og engasjement!

Rune spiller på referanseriggen vår med Apex og Commander, i tillegg til en etterlengtet norgespremiere!

NORGESPREMIERE!

En av tidenes beste og mest solgte integrerte High-End forsterkere får endelig en storebror! Den nye Diablo 333 har vi enorme forventninger til, og demonstreres for første gang i Norge på Vinterhub!

Bjørn Bengtsson fra Nordost kommer!

Vi er utrolig glade for å ha Nordost med i vår portefølje, og for å gjøre premiere i butikken kommer Bjørn for å demonstrere deres unike kabler og tilbehør, og har med seg en spennende nyhet i kofferten!

NORGESPREMIERE!

QBASE Reference – Helt nytt referanseprodukt fra Nordost vises for aller første gang i Norge på Vinterhub!

Wilson Audio - Sabrina X

Endelig i demo hos Hifihub! Vi har ventet lenge på å få inn våre første høyttaler fra Wilson, og vi gleder oss veldig til å vise frem disse på VInterhub!

Mads Klifoth fra Audiovector kommer!

Audiovector lager høyttalere i alle prisklasser og Mads viser frem et bredt utvalg denne helgen, i tillegg til en spennende nyhet!

NORGESPREMIERE!

Audiovector QR5 SE – Høyttalerne som fikk en helt fantastisk omtale i Stereo+ nylig, vises endelig frem til publikum!

Stig Bjørge fra Lyra kommer!

Vi er så heldige å få hyggelig besøk helt fra Japan denne helgen! Stig står bak Lyra, og innehar en enorm kunnskap om analog avspilling. For alle som spiller LP plater, så anbefales det å sette av tid til en prat med Stig!

Daniel Hofmann fra Stylus Audio i Sverige kommer!

Daniel kommer og viser frem et bredt utvalg av deres premiumprodukter. Brinkmann Taurus platespiller og arm med Lyra pickup, høyttalere fra YG’s Peak serie og Soulnote elektronikk. Alt knytes sammen med Nordost kabler. Dette blir en fryd for ørene!

Michael McCormick fra Bel Canto kommer!

High-End lyd i et kompakt og lekkert design! Michael kommer og demonstrerer Bel Cantos kompakte Black EX integrerte strømmeforsterker.

Bjørn Hegelstad fra Isotek kommer!

Bjørn fra Isotek kommer og demonstrerer effekten av Isoteks brede utvalg av strømrensere og kabler.

Isak Strand fra Multirom kommer!

Isak sine workshops er alltid like populære og denne gangen blir det hovedfokus på Iso Acoustics sine produkter. Det blir blant annet mulighet til å høre to helt like par høyttaler med og uten deres Gaia føtter.

Vi gleder oss til å se deg, velkommen innom!

Åpningstider i helgen
Lørdag 27. januar
Kl. 10-18
Søndag 28. januar
Kl. 12-17
Hva leter du etter?