YG Acoustics Vantage 3 Live er en avansert high-end gulvhøyttaler som representerer den ypperste lydkvaliteten fra YG Acoustics, designet for å gi lytteren en følelse av å være til stede ved en live fremføring. Vantage 3 Live bygger videre på teknologien og kvaliteten fra den prisbelønte Vantage-serien, men med forbedringer og tilpasninger som hever lydopplevelsen til et nytt nivå av realisme og dynamikk. Denne høyttaleren er spesielt utviklet for audiofile som søker en autentisk, levende musikkopplevelse.

Design og konstruksjon

Vantage 3 Live følger YG Acoustics’ tradisjon for å bruke førsteklasses materialer og enestående konstruksjon. Kabinettet er maskinert fra solid flykvalitets aluminium, som gir en ekstremt stiv og resonansfri struktur. Dette eliminerer uønskede vibrasjoner og sørger for at lyden blir gjengitt med maksimal klarhet. Den solide konstruksjonen gir også høyttaleren en imponerende holdbarhet og en moderne estetikk som passer inn i eksklusive lytterom.

Den modulære konstruksjonen gjør Vantage 3 Live fleksibel og enkel å tilpasse ulike romstørrelser og akustiske behov. Høyttaleren er designet for å integreres sømløst i både store og små rom, og det minimalistiske designet sørger for at høyttaleren både er diskret og elegant.

BilletCore™-drivere

I hjertet av Vantage 3 Live finner vi YG Acoustics’ patenterte BilletCore™-drivere. Disse driverne er maskinert fra et enkelt stykke aluminium, noe som gjør dem ekstremt stive og lette. Denne unike teknologien minimerer forvrengning og gir presis, nøyaktig lydgjengivelse over hele frekvensområdet. BilletCore™-drivere er kjent for sin evne til å levere en naturlig og balansert lyd, spesielt i mellomtone og bassområdet, noe som gjør musikkopplevelsen mer realistisk.

ForgeCore™-diskanter og ViseCoil™-teknologi

Vantage 3 Live benytter også ForgeCore™-diskantelementer, som er spesialutviklet for å gi enestående høyfrekvent klarhet og oppløsning. Diskanten er utrolig detaljert uten å bli skarp, og den har en myk, naturlig karakter som gjengir selv de fineste nyansene i musikken.

Delefilteret i Vantage 3 Live bruker YG Acoustics’ ViseCoil™-teknologi, som forbedrer effektiviteten og dynamikken i høyttaleren samtidig som forvrengning reduseres. Dette gir en kraftigere og mer presis bassgjengivelse, samtidig som det gir en jevn og sammenhengende overgang mellom frekvensområdene.

Lydkvalitet

Vantage 3 Live leverer en lydopplevelse som er i særklasse, med en unik kombinasjon av presisjon, kraft og musikalitet. Høyttaleren gjenskaper musikk med en imponerende dynamikk og detaljer, noe som gir lytteren en følelse av å være til stede på en live konsert. Den dype og kontrollerte bassen, kombinert med en rik mellomtone og krystallklar diskant, gir et lydbilde som er både balansert og engasjerende.

En av de mest slående egenskapene ved Vantage 3 Live er dens evne til å skape et tredimensjonalt lydbilde. Instrumenter og vokaler plasseres presist i rommet, og høyttaleren formidler både bredden og dybden i lydbildet på en svært naturlig måte. Dette gir en holografisk lytteopplevelse som gjør at musikken føles levende og fysisk til stede.

«Live»-opplevelse

Det som skiller Vantage 3 Live fra andre høyttalere i sin klasse, er dens evne til å gjenskape den energien og dynamikken man opplever på en live fremføring. Enten det er en intim jazzkonsert eller en full symfoni, klarer Vantage 3 Live å formidle både de subtile detaljene og de kraftige crescendoene med en imponerende følelse av realisme. Denne høyttaleren er ideell for lyttere som ønsker en nærmest «konsertsal-lignende» opplevelse i sitt eget lytterom.

Fleksibilitet og plassering

Vantage 3 Live er designet for å prestere optimalt i et bredt spekter av romstørrelser og akustiske miljøer. Takket være den modulære konstruksjonen og avanserte justeringsmuligheter, kan høyttaleren tilpasses ulike rom, enten det er et lite, intimt lytterom eller en stor stue. Høyttaleren leverer en konsistent ytelse, uavhengig av plassering, og gir lytteren en ren og uforstyrret lydopplevelse.

Konklusjon

YG Acoustics Vantage 3 Live er en høyttaler som hever lydopplevelsen til et helt nytt nivå. Med sitt kompromissløse design, avanserte teknologi og enestående lydkvalitet gir den lytteren en følelse av å være til stede på en live konsert. Vantage 3 Live kombinerer kraft, detaljrikdom og en naturlig, musikalsk gjengivelse, og er perfekt for audiofile som søker en realistisk og engasjerende musikkopplevelse. Dette er en høyttaler som leverer det beste av begge verdener – høy teknisk ytelse og en emosjonell tilknytning til musikken.

SPEAKER TYPE
3-way DSP active loudspeaker with preamp controller supporting analog, digital, phono and Roon Ready streaming inputs

DRIVERS
Lattice hybrid tweeter with advanced airframe
18.5 cm (7.25”) BilletCore driver with advanced neodymium motor magnets
22 cm (8.75”) BilletCore driver with ultra-high field strength motor

RESPONSE
Usable output extends from 26 Hz to 40 kHz
Exceptionally low distortion throughout range

CROSSOVER
Advanced DSP crossover optimized using supercomputer and cloud computing resources, then tuned across thousands of hours of critical listening. Exceptional phase, amplitude and impulse accuracy response at all volume levels.

AMPLIFIER
Dedicated 700 W amp per drive unit = 2.1 kW per channel
0.0006% THD+N 20 Hz to 20 kHz at half peak power
137 dB SNR unweighted ref. peak power
93% efficiency at peak power
250 μΩ output impedance

DIGITAL INPUTS
AES (XLR)
SPDIF (BNC)
TOSLINK
USB
Ethernet
AES
SPDIF
TOSLINK: 24bit up to 192KS/s
Ethernet: 24bits to 192KS/s and DSD64
USB2 Audio: 24bits to 384KS/s
DSD64/128 (DoP)

ANALOG INPUTS
2 × Line inputs RCA
Maximum input: 2.2 Vrms
Input Impedance: 10kΩ

PHONO INPUT
Sensitivity: MM: 2.5mV to 5mV; MC: 0.25mV to 0.5mV
Input load: MM: 47kΩ; MC: 50Ω, 100Ω, 500Ω, 1kΩ
RIAA Accuracy: +/-0.25dB, 50Hz – 15kHz
THD+N: <0.01% 1kHz A-weighted SNR: >70dB A-weighted

GENERAL
Controller: 94 × 400 × 316 mm (3.7 × 15.7 × 12.4”) H×W×D
Controller weight: 8.7kg (19.2lbs)
Speaker dimensions: 112 × 32 × 54 cm (44 × 13 × 21”) H×W×D
Speaker weight: 80 kg (176 lbs) per channel unpackaged

FINISHES
Standard finishes are silver and black
Please contact your dealer for other finish options