Da KEF lanserte LSX i 2018 satte de fort standarden for hva som er mulig å utrette med et lite par med aktive høyttalere. Det prisvinnende høyttalersettet har imponerende god lyd for størrelsen, er enkelt å plassere og er preget av minimalistisk og moderne design. Nå har KEF utviklet en helt ny generasjon av LSX, døpt LSX II. KEF LSX II bygger på de samme prinsippene, men er nå utstyrt med en helt ny strømmeplattform, moderne design og enda bedre lyd.

Teknologi og app

I forbindelse med LSX II har KEF utviklet splitter ny teknologi for å skape ekte hi-fi-lyd. Høyttaleren benytter en helt spesiell versjon av KEF sin Uni-Q-driver array for å spre lyden jevnt i rommet. En innebygd Music Integrity Engine tillater høyttaleren å spille musikken med perfekt timing og klarhet. Teknologien har gitt høyttaleren mulighet til å spille stort, luftig og med enda mer kontroll. Appen KEF Connect gir det umiddelbar kontroll over høyttalerne. Connect tar deg gjennom en svært enkel oppsetts-prosess, slik at du enkelt kan ta høyttalerne i bruk med én eneste gang. I tillegg til volumjustering gjør appen det enkelt å streame musikk og endre på innstillinger, slik at du kan få en helt personlig lydopplevelse.

Minimalistisk design

KEF LSX II er tilgjengelig i hvit, rød, sort, blå og beige. De hvite og røde modellene, eller Mineral White og Lava Red, har matt sateng-finish og høyglans-spray. De sorte og blå, eller Carbon Black og Cobalt Blue, har helt spesielle design utviklet i samarbeid med den danske tekstildesigneren Kvadrat. Beige-fargen har også et spesielt design, og går under navnet The Soundwave by Terence Conran Edition. Dette designet spiller på livaktige «lydbølger» vevd inn i stoffet på høyttaleren, komplimentert med blå detaljer rundt høyttalerelementet.

Utviklet for å passe inn

LSX II er utviklet for at den på enklest mulig måte skal kunne integreres i et allerede eksisterende underholdningssystem, som en stue, et kontor eller et gaming-setup. Dette er gjort ved å gjøre trådløssystemet svært brukervennlig, med funksjonalitet som multirom gjennom AirPlay2, Chromecast eller Roon. Når det kommer til designet er LSX II like mye et møbel som det er en høyttaler. På den måten vil høyttaleren også sømløst kunne integreres i enhver stues interiør.