CANVAS SOLO er mer enn et produkt – det er en innovativ idé

CANVAS SOLO er et sant mesterverk av moderne HiFi-systemer. Med sin elegante havgrå stoffdesign passer den inn i enhver innredning, enten som en forlengelse av TV-opplevelsen din eller som et frittstående HiFi-musikksystem. Den kan henges på veggen, stå på en hylle, eller stolt settes på gulvet. Den inkluderte frontgrillen, som matcher størrelsen på CANVAS 55″, sikrer et enhetlig estetisk utseende i lydsystemet ditt.

Opplev en fantastisk lydopplevelse med CANVAS SOLO

Den rene HiFi-opplevelsen CANVAS SOLO tilbyr er intet mindre enn imponerende. Enten den brukes med eller uten TV, overskrider CANVAS grensene for tradisjonelle lydsystemer. Denne allsidigheten lar deg gjenoppdage varmen fra LP-samlingen din, streame favorittmusikken din uten problemer, legge til HiFi på kjøkkenet eller forbedre lyden på storskjermen.

Multifunksjonalitet

Som et alt-i-ett HiFi-system er CANVAS SOLO i en klasse for seg. Med muligheten til å synkronisere flere enheter med ett enkelt trykk på telefonen, tilbyr systemet en harmonisk lydopplevelse i hele rommet ditt. Hver enhet kan også spille uavhengig, noe som gir en fleksibilitet som overgår konvensjonelle HiFi-systemer.

Dettte får du:
  • CANVAS høyttaler inkludert 55″ frontgrill – denne kan brukes som et frittstående HiFi-system uten TV eller med for eksempel en veldig stor TV som 85″ plassert under TVen.
  • Fot, veggfeste, og alt tilbehør, skruer, kabler etc er inkludert.
  • 5 års garanti.
CANVAS SOLO

Et allsidig mesterverk som sømløst integreres i livsstilen din. Enten du vil forbedre TV-opplevelsen eller bruke CANVAS SOLO alene som ditt nye HiFi-musikkanlegg, tilpasser den seg uanstrengt til dine preferanser. Heng den på veggen, plasser den på en hylle, eller la den stå stolt på gulvet. Den medfølgende frontgrillen speiler størrelsen på CANVAS 55″, noe som sikrer et helhetlig estetisk uttrykk i hele lydanlegget ditt.
Opplev renheten til HiFi, med eller uten TV. CANVAS overskrider grensene for tradisjonelle lydsystemer og tilbyr en allsidig løsning for alle lydbehov. Gjenoppdag varmen fra LP-samlingen din, strømm favorittmusikken din uten problemer, få HiFi på kjøkkenet eller løft lyden på storskjermen.

CANVAS HiFi er din alt-i-ett-løsning, og med flere enheter er mulighetene uendelige. Synkroniser dem enkelt med et enkelt trykk på telefonen, slik at du kan nyte en harmonisk lydopplevelse i hele rommet eller la hver enhet spille uavhengig av hverandre. Si farvel til begrensningene ved konvensjonelle HiFi-systemer – CANVAS er her for å redefinere din lydreise. Løft sansene dine, forenkle oppsettet og omfavn fremtidens HiFi med CANVAS.

Fot/veggfeste
Hybrid, fungerer både på gulv og vegg

Front Cover
Utskiftbar magnetisk festet i 13 finishalternativer, inkludert danske Kvadrat-tekstiler og ekte tre, i størrelsene 55″, 65″, 75″ og 77″.

Kabinett
Bunnsolid 24 liters skap laget av MDF med CANVAS BridgeBrace™-teknologi, og silkematt svart lakk.

Bass/mellomtone
2 x High End SB Acoustics papirkjegler, 6,5″ langkast støpt aluminiumchassis.

Diskant
2 x High End SB Acoustics 29 mm silkekuppel med CANVAS-designet bølgelederfrontplate i presstøpt aluminium.

Slavebasser
2 x High End SB Akustikk med lavt tap, høy presisjon og lang slaglengde.

Del filter
DSP 24 dB / okt.

Forsterkere
4-kanals Klasse D HiFi-forsterkere med totalt 250 watt RMS (ekte watt), men med dypere bass og kraftigere lyd enn tradisjonelle lydplanker med 800-1000 «watt»…
Mange kunder lurer på hvorfor CANVAS HiFi spiller dypere bass og kraftigere enn tradisjonelle lydplanker med mye høyere wattverdier, noe som kan indikere at vi har mye høyere utgangseffekt i forsterkeren vår.

En lang rekke faktorer spiller inn her, men en viktig faktor er at CANVAS har hele 23 liter effektivt akustisk volum, i kombinasjon med 2 x 6,5″ High End bass/mellomtoneenheter og 2 x 5×8″ slavebasser, som gir et totalt membranareal på 592 cm2, som tilsvarer en 12» baseenhet. CANVAS HiFi er derfor svært effektiv og spiller høyere og med mer bass enn tradisjonelle soundbars med lavt akustisk volum, bittesmå ineffektive høyttalerenheter og fantasifulle wattstyrker

DAC-er
Burr-Brown 24 Bit / 192 kHz

Frekvensrespons
30 Hz – 20 000 Hz

DSP
Kraftige analoge enheter 300 MIPS firekjerner med BACCH 3D-filter

Mellomromskorreksjon
Via iOS-appen bruker iPhones innebygde mikrofon. Android-brukere kan bruke en venns iPhone for å gjøre denne målingen, og deretter bruke CANVAS Android-appen, alternativt kan vår Zen Mic brukes for Android, og også for iPhone for høyere presisjon. (ekstrautstyr)

Forbindelse
HDMI eARC, Toslink, Analog, Apple AirPlay 2 (flerrom), Google Cast (flerrom), Roon, Tidal, Spotify Connect, DLNA.
I tillegg automatisk aktivert inngang via kontrollenhet, som kan skjules i CANVAS for tilkobling til eksisterende kontrollsystemer som Sonos App, Bluetooth, B&O App, Bluesound, HEOS, Bose App, Samsung App eller andre kontrollenheter. Kontakt vår support for hjelp med konfigurasjonen hvis du har spesielle ønsker.

Oppdateringer
Programvare automatisk OTA. Maskinvareelektronikk kan oppgraderes.

Nettspenning
AC 100-240V, 50-60 Hz

Mål
Veggmontert, inkludert veggbrakett og front (B x H x D):
55″: 122,6 x 36,9 x 12,6 cm

Gulvstående, inkl. fot og front (B x H x D):
55″: 122,6 x 37,3 x 19,8 cm

Typiske mål med TV (B x H):
55″: ~122,6 x ~107,8 cm

Vekt
35-38 kg uten emballasje / 42-45 kg med emballasje
Fot: 9,5 kg
Front cover: 55″: 2,1-3,5 kg