Genesis Foxtrot er en del av Genesis´ oppfriskede, nydesignede og innovative 7-serie høyttalere.
Genesis Series 7-høyttalerne er stylet med enkle, uklare linjer, og bruker naturlige materialer som formidler en følelse av varme. Designet med enkle rene linjer, men likevel sofistikert nok til å passe inn i alle interiørstiler.

De er designet for å nytes av hele familien. Derfor har de et stort søtt sted å omfatte en familie som sitter på en sofa, og leverer Absolute Fidelity-musikk som alle liker. Imidlertid kan de opptre som «audiofile» høyttalere ved å gå dem inn for å fokusere på et enkelt sete.

Vi inkorporerer trickle-down-teknologier fra flaggskipet Genesis Prime+ i denne inngangsnivåserien. Den samme Genesis Ring-Radiator Ribbon Diskanthøyttaleren og de samme crossover-komponentene brukes gjennom hele produktlinjen, mens ultralette titan-midtbasshøyttalere lar den leke med klarheten, detaljene og oppløsningen som alle Genesis-høyttalere er kjent for.

Innovativ bruk av bambus-lag brukes i kabinettet i G7-serien, omtrent på samme måte som karbonfiber brukes i våre line-source-modeller, noe som resulterer i en lavmasse høy-Q-kompositt som klarer resonans uten å ty til massive skap og overdreven demping som kan suge livet ut av musikken.

En bevisst beslutning om å designe for kvalitet på bass og ikke kvantitet av bass, og den forseglede akustiske opphenget resulterer i den dype, stramme, melodiøse bassen som Genesis er kjent for.

Frekvensrespons:
49 til 40 kHz +/- 3dB

Følsomhet:
88 dB 1 watt 1 meter

Inngangsimpedens:
4 ohm (nominell)

HF-transdusere:
To Genesis 1″ ring radiator bånd diskanthøyttalere (1 foran, 1 bak)

Mid-Woof:
En Genesis 5,5″ titankjegle

Basshøyttalere:
To Genesis 8-tommers isobariske lastet

Kontroller:
Myk/lys (+/- 4,5dB)

Innganger:
5-veis Genesis bindingsposter

Dimensjoner:
H 53″ x B 14″ x D 16″

Systemvekt (per side):
86 lbs