Da det var på tide å oppgradere Sabrina, sto Daryl og teamet hans overfor en gåte: hvordan kunne de oppgradere en høyttaler som allerede var elsket for sin suverene musikalitet? Hans første mål var å bevare Sabrinas hengivenhet og iboende lyttebarhet. Da han lette etter måter å forbedre Sabrina på, trakk Daryl direkte fra sitt siste prosjekt, Chronosonic XVX. Med disse verktøyene i hånden utviklet Daryl en allerede flott plattform til en høyttaler med enda større musikalitet – samtidig som den forbedret dens forbigående hastighet, oppløsning, intimitet og gjennomsiktighet.

Den originale Sabrina tiltrakk seg en lojal, nesten kultlignende tilhengerskare. Det var en sjelden kombinasjon av tradisjonelle Wilson-dyder som musikalsk autoritet, dynamisk oppløsning, skjønnhet og integritet i mellomtone, og en følelse av iboende musikalsk «retthet». Denne listen over prestasjoner og kvaliteter ville være uvanlig i noen høyttaler. Når man vurderer Sabrinas kompakte størrelse og relative rimelighet, blir det åpenbart hvorfor så mange audiofile og musikkelskere beundrer Sabrina. Designmålet med SabrinaX var å bevare den originale modellens iboende hengivenhet, fleksibilitet og dens forbløffende tekniske dyktighet, samtidig som den heve oppløsningen, hastigheten og klarheten i bassen, og den generelle oppløsningen og gjennomsiktigheten.

Den originale Sabrina brukte bare X-Material i baffelen og den nedre piggplaten. Nå er SabrinaX ytre kabinett konstruert utelukkende av X-Material. SabrinaX-skapet kommer så mye nærmere det nesten lydløse idealet Wilson systematisk har fulgt i flere tiår. Musikken kommer frem gjennom SabrinaX fra en svartere bakgrunn. Bass forbigående ytelse og klarhet er betydelig forbedret. Lytterne vil høre overlegen «stillhet mellom tonene», som blant annet forbedrer Sabrinas rytmiske timing og tempo.

Wilson-diskanten kombinerer ultralav forvrengning, mikro- og makrokontrast og høy oppløsning med en følelse av letthet, tilgjengelighet og suveren musikalitet. Teknisk og musikalsk fortsetter MK5 å være den mest ærlige og engasjerende tweeteren vi har opplevd. Når de nye basshøyttalernes i seg selv utmerkede dynamiske oppløsning og forbigående ytelse kombineres med SabrinaXs mer inerte kabinett, er resultatet ultrarask og artikulert mellombass og et solid og autoritativt bassfundament.

Det første designet som drar fordel av Wilsons nylige integrering av kondensatordesign og produsent i fabrikken i Provo, Utah, var Chronosonic XVX. Ledet av ingeniør Vern Credille utviklet designteamet en proprietær multi-wound kondensator spesielt for XVX, som ingeniørene kalte Wilson AudioCapX-WA. Teamet tok en lignende tilnærming med Wilsons minste gulvstående. Nå drar SabrinaX sin crossover fordel av en versjon av Wilson AudioCapX som er spesifikk for dens behov. Den nye kondensatorteknologien senker støygulvet betydelig til enda større ytterpunkter, slik at lytteren kan høre flere detaljer og oppløsning.

Basshøyttaler
8 tommer (20,32 cm)

Mellomtone
5 3/4 tommer (14,61 cm)

Diskanthøyttaler
1 tommers kuppel (2,54 cm)

Følsomhet
87 dB @ 1W @ 1m @ 1 kHz

Nominell impedans
4 ohm / 2,60 ohm minimum @ 135 Hz

Minimum forsterkereffekt
50 watt per kanal

Frekvensrespons
31 Hz – 23 kHz: +/- 3 dB: Gjennomsnittlig romrespons (RAR)

Dimensjoner
Høyde – 96,46 cm med pigger, 102,34 cm
Bredde – 30,48 cm
Dybde – 38,96 cm

Systemvekt per kanal
50,80 kg

Systemets fraktvekt (ca.)
131,54 kg