Kvaliteten på strømforsyningen har blitt en av de viktigste komponentene i et avansert musikksystem. På grunn av de byttebare strømforsyningene til datamaskiner, TV-apparater, mikrobølgeovner eller lysdimmere er høyfrekvent støy og DC-komponenter lagt over strømforsyningen. Noen ganger er den stående DC-komponenten stor nok til å forårsake brumming i normalt stillegående transformatorer. Lyden som kommer fra et musikksystem kan også endre seg avhengig av tid på dagen eller ukedagen, og plutselig bli fargeløs og svakere. For dynamisk undertrykking av overlagrede DC-komponenter har Burmester utviklet en patentert svitsjekrets. I tillegg inneholder Burmester 948 Power Conditioner filtre av topp kvalitet mot høyfrekvent støy.

Med øye på detaljer
Gjenkjennelig som en typisk Burmester allerede fra første øyekast, bruker 948 power conditioneren karakteristiske designelementer fra Top Line.

Design
Utseendet til Burmester 948 Power Conditioner med frontpanelet i krom følger den klassiske designen til Burmester-komponenter. Imidlertid peker dens større dimensjoner til den spesielle plassen som 948 inntar i Burmester-serien. Displayet, som kan være slått av, viser vekselstrømspenning eller DC-komponent. Fire grønne lysdioder signaliserer driftsstatus.

Håndlaget
De komplekse overvåkings- og beskyttelseskretsene bringes til live ved håndmontering i Berlin-fabrikken. Den beskytter verdifulle avanserte lydsystemer mot turbulenser på strømnettet. Bakpanelet tilbyr åtte førsteklasses AC-uttak i en flerpunktsstjernekonfigurasjon, noe som gjør 948-kondisjoneren til den ideelle krafthuben for ethvert verdifullt avansert system.

Vekt: 17 kg (37,5 lbs)
Bredde: 482 mm (19″)
Høyde: 153 mm (6,1″)
Dybde: 368 mm (14,5″)
Stjernejordet strømuttak: 8
Aktiv DC-kompensasjon uten effektbegrensning: Ja
Faseangivelse av AC strømkontakt og stikkontakter: Ja
Stjernejordet beskyttelse jordleder: Ja
RF-filtre for å filtrere forvrengning. RF-støy: 2
FJERNINNGANG / UTGANG: 1 / 0