Med sin siste phono-forforsterker 100 fortsetter Dieter Burmester der han slapp med sin høyt ansette og vellykkede phono-scene 838 fra åttitallet. Burmester 100 Phono Preamplifier er ren kattemynte for analoge fans. Ved å gå tilbake til en komponent som hadde vært state-of-the-art så lenge og bringe den med alle tilgjengelige innovasjoner inn i det 21. århundre, ga Burmester ikke bare LP-elskere en ny avspillings referanse, men også teknologien til å digitalisere LP-en deres samling på høyeste musikalske nivå. Med mye teknikk og design i toppklasse pluss deler av høyeste kvalitet kombinerer phono preamp 100 innovativ teknologi og analog avspilling i verdensklasse i et praktisk verktøy for den digitale musikkæraen.

Detaljerte inntrykk av 100 Phono Preamplifier.
Designet til Burmester 100 Phono Preamplifier er hentet direkte fra elementer fra Top Line og dermed gjenkjennelig som et ikonisk Burmester-produkt.

Design
Det klassiske frontpanelet i krom viser umiddelbart allsidigheten til denne phono-forforsterkeren. En rekke vippebrytere aktiverer en rekke funksjoner for avspilling, kontroll og justering. Den fremtredende VU-måleren er ikke en nostalgisk designgest, men et nødvendig instrument for å vise amplituden til venstre og høyre kanal samt deres monosum. Samtidig viser den eventuelle ubalanser mellom venstre og høyre kanal med et raskt blikk.

Håndlaget
Enten i en grunnleggende konfigurasjon eller fullt utstyrt, er hver 100 phono forforsterker satt sammen for hånd i Berlin-fabrikken av høyt kvalifiserte teknikere. En siste flertrinns kvalitets- og lyttetest sjekker ikke bare hver bryter og hver funksjonalitet, men sørger også for at lyden er opp til referansestandarden.

Vekt: 9 kg (19,8 lbs)
Bredde: 482 mm (19″)
Høyde: 96 mm (3,8″)
Dybde: 344 mm (13,6″)
Digital inngang: 1 USB
Phono-innganger: Maks. 2 moduler. Bal. XLR MM/MC
Analoge utganger: 1 XLR, 1 RCA
Digitale utganger (med ADC): 2 RCA, 2 LWL, 1 USB
Valgfrie moduler: AD-omformer. Phono bal. XLR MM/MC