Hjørnesteinen i den verdensomspennende suksessen til Burmester Audiosysteme ble satt i 1977 med lanseringen av den legendariske 777-forforsterkeren. For å feire sitt 30-årsjubileum i 2007 introduserte selskapet en annen ekstraordinær forforsterker, Burmester 077 Reference Preamplifier.

Dens selvjusterende phono-trinn kan automatisk kompensere for eventuelle kanalubalanser i pickup-systemer. Resultatet er et mer presist og utvidet lydbilde. Ytterligere attraksjoner for denne jubileumsmodellen er dens X-Amp2-forsterkningstrinn og dens kontroll via BurLink-teknologien. Dens utsøkte lyd og allsidige funksjonalitet er en hyllest til det verdenskjente high-end-ikonet 808. Betjening av 077 er intuitiv og distraherer ikke fra en avslappet lytteopplevelse. Det visuelle utseendet tilsvarer det typiske Burmester-designspråket.

Detaljerte inntrykk av Burmester 077 Reference Preamplifier Black
Umiddelbart gjenkjennelig som et typisk Burmester-produkt, benytter 077-forforsterkeren seg av karakteristiske designelementer fra Reference Line.

Design
Reference Line-huset til Burmester 077 Reference Preamplifier imponerer umiddelbart med sin enestående produksjonskvalitet laget av et solid aluminiumskapsel. 077 hviler på en spesiell base med karbonfiberdemping, som isolerer den mekanisk fra enhver forvrengning av dens enestående signalbehandlingsevner. Som en ultimat oppgradering tilbyr Burmester en ekstern strømforsyning for 077.

Håndlaget
I Burmesters Berlin-produksjon er den banebrytende elektronikken til Burmester 077 Reference Preamplifier nøye tilpasset til det høykvalitets aluminiumshuset. De håndmonterte trykte brettene, de kraftige X-Amp2-forsterkningstrinnene, XLR-terminalene og andre håndvalgte elektroniske komponenter er profesjonelt laget til et audiofilt kunstverk. Prosessen med nøye utvalg og montering og grundig kvalitetskontroll gjelder selvfølgelig også for de tilgjengelige valgfrie utgangsmodulene.

Vekt: 25 kg (55,1 lbs)
Bredde: 450 mm (17,8″)
Høyde: 156 mm (6,2″)
Dybde: 346 mm (13,7″)
Innganger: 6 XLR / 1 per modul
Phono-inngang: Valgfri MM / MC
Utganger: 1 hoved XLR, 1 rec XLR
Hodetelefonkontakt: 2×6,3 mm hovedtelefon, opptak
Valgfrie inngangsmoduler: Phono MC/MM (sym XLR). Linje (RCA). DAC (USB, RCA)