Naims siste generasjon Unitiserie har siden lanseringen gjort stor bravur i internasjonal presse og det er ikke uten grunn. Sjelden har man sett så gode analoge egenskaper kombinert med en komplett utstyrt strømmeløsning! Nå kommer det enda en genial boks i serien, si hei til Uniti Atom HE streamer/pre!

Naim leverer her samlet alt-i-ett:
En sofistikert Naim DAC/streamer med alt av strømmetjenester.
En heftig balansert hodetelefonforsterker.
En pre-amp med balansert XLR variabel ut.

Og ja, du leste riktig, Naim leverer for første gang siden Statement balansert ut fra forforsterkeren i tillegg til single-ended. Dette gjør Uniti Atom HE til en genial vellydende forforsterkerløsning med innebygget streamer for alle slags power-amper. Et ekte kinderegg i lydmessig forstand er det vi snakker om her altså.

Atom HE vil som resten av Unitiserien strømme Spotify, TIDAL, Qobuz, Roon, UPnP, internettradio eller tredjeparts lydkilder via Bluetooth, Chromecast eller airPlay 2.

High-end hodetelefonforsterker på egne ben
Atom HE (Headphone Edition), er laget for å kunne forsterke de aller mest krevende premium hodetelefonene i markedet, samtidig er det et helt strømmesystem på egenhånd. Vanligvis er gode hodetelefonforsterkere kun supplert med en god DAC. Med Uniti Atom HE får man også kilden levert, det er ikke behov for en PC eller streamingbridge for å levere signalet. Sett deg hvor som helst i huset og strøm trådløst direkte til hodetelefonene med ekstremt høy ytelse!

Helt ny konstruksjon
Når Naim skulle lage en ny utgave av Atom spesielt til bruk som streamer/pre og hodetelefonforsterker kunne de ikke bare basere seg på den vellykkede løsningen de hadde i Uniti Atom. Hele innsiden måtte redesignes for maksimal ytelse som ren hodetelefonforsterker, og forforsterker med innebygget DAC/streamer.

Nytt trafo- og kretsdesign
For å utnytte potensialet som hodetelefonforsterker til det ypperste, har Naim gått løs på selve trafodesignet for å matche formålet. En ny diskret transistorkrets sørger for å levere maksimal ytelse med balansert drift til high-end hodetelefoner. De dedikerte kondensatorbankene for head-amp, streamer og pre-amp, sørger for maksimal separasjon mellom de ulike delene og gir dermed minimal interferens. Naim ønsker som vanlig å maksimere lydkvaliteten i forhold til formål, design, plass og budsjett.