Burmester 088 Preamplifier blander perfekt lyd av høy kvalitet med et attraktivt visuelt utseende. Betjeningen er enkel og intuitiv og garanterer en avslappet lytteopplevelse. Som medlem av Burmester-forforsterkerfamilien drar den stor nytte av teknologiske og tekniske fremskritt som markerer for eksempel ytelsen til Reference Line-forforsterkeren 077. Blant dem er den velprøvde dual-mono-designen for optimal kanalseparasjon, resonansdempende karbon fiberoppheng for best isolasjon fra mekaniske forstyrrelser og DC-koblede signalveier uten forvrengende kondensatorer for presis bassgjengivelse.

Detaljerte inntrykk
Designet til Burmester 088 Preamplifier er hentet direkte fra elementer fra Top Line og dermed gjenkjennelig som et ikonisk Burmester-produkt

Design
To store dreiehjul for valg av inngang og volumkontroll dominerer det klassiske frontpanelet i krom på 088-forforsterkeren. Ulike driftsmoduser kan velges ved hjelp av forkrommede vippebrytere på frontpanelet. Den graverte Burmester-signaturen og modellbetegnelsen over strømbryteren, som kan brukes til å slå 088 på, av eller i standby-modus, avrunder det visuelle. Bakpanelet tilbyr hele spekteret av mulige tilkoblinger.

Håndlaget
Det utsøkte frontpanelet i krom, typisk for Burmesters Top Line-komponenter, er produsert i en kompleks prosess av nøye utvalgte leverandører. Det indikerer umiddelbart den generelle bygget kvaliteten basert på deler av høyeste kvalitet. Selv de små skruene for bolting av frontpanelet til huset er individuelt forkrommet og kontrollert for perfekt kvalitet.

Vekt: 9 kg (19,8 lbs)
Bredde: 482 mm (19″)
Høyde: 96 mm (3,9″)
Dybde: 346 mm (13,6″)
Innganger: 6 XLR / 1 per modul
Utganger: 1 hoved XLR, 1 tape XLR
Hodetelefonkontakt: 1x 6,3 mm
Modulspor: 1
Valgfrie moduler: Phono MC/MM (sym XLR). Linje (RCA). DAC (USB, RCA)