Med Burmester 111 Musiccenter setter Burmester helt klart en ny standard for epoken med digital musikk reproduksjon. Dette audiofile mesterverket tilbyr musikkserver, CD-spiller og CD-ripper samt en DAC og en analog forforsterker i én banebrytende enhet. På en unik måte kombinerer den musikkgjengivelse av referansekvalitet med en aldri før sett rekke funksjoner. Samtidig er betjeningen intuitiv og brukervennlig, og trekker dermed ingenting fra en avslappet musikalsk nytelse. Bak den absolutte musikalske trofastheten og enestående lyden til det nye Reference Line Musiccenter står banebrytende tekniske evner. Den digitale motoren til 111 er i stand til å håndtere enorme mengder data på et øyeblikk. Det tar bare brøkdeler av et sekund før et valgt spor begynner å spille. Som et multitalent kan Musiccenter gjøre mye mer enn å fungere som en musikkserver. Dens fullfunksjons analoge preamp-seksjon kan tjene som den sentrale kontrollenheten til ethvert musikksystem. Med tre analoge og seks digitale innganger tilbyr den musikkelskere gode tilkoblingsmuligheter for en rekke eksterne lydkilder.

Med øye på detaljer
Gjenkjennelig som en typisk Burmester allerede fra første øyekast, bruker 111 Musiccenter karakteristiske designelementer fra Reference Line.

Design
Designet og det visuelle utseendet til dette nye høydepunktet i Burmester-porteføljen kombinerer avantgarde-anslag med velkjente og velprøvde aspekter ved Burmester-produktene, spesielt deres rene og ryddige linjer. Innvendig skiller tokammerkonstruksjonen metallisk forforsterkeren fra serverdelen for å nøye isolere den analoge delen med sin sensitive DAC fra potensiell interferens fra serverdelen. Selv om dets imponerende utseende markerer en ny trend for den visuelle designen til Burmester-produkter, viser den fortsatt populære klassiske elementer som krom og høykvalitets børstet aluminium.

Håndlaget
De iøynefallende dreieknappene på frontpanelet er utviklet spesielt for 111 Musiccenter. De monteres sist på slutten av en lang og kompleks produksjonsprosess. Burmesters høyt utdannede teknikere måler, monterer og polerer nøye mer enn 60 pund aluminium, transformatorer, kretskort og andre elektroniske deler for å danne dette bemerkelsesverdige audiofile kunstverket.

Vekt: 27 kg
Bredde: 455 mm
Høyde: 199 mm
Dybde: 408 mm
Analoge innganger: 3 XLR
Digitale innganger: 3 RCA, 3 TOSLINK
Analoge utganger: 1 XLR, 1 RCA
Digitale utganger: 1 RCA, 1 TOSLINK
Hodetelefonkontakt: 6,3 mm
Oppsampling til 96 kHz/24 bit: Ja
Umschaltbar til 192 kHz/24 bit: Ja
Fjernstyrt: ja
BurLink: Ja
Burmester X-Amp 3: Ja
Ekstern inngang/utgang: 1/1