SC Kutt ultralav fasestøy OCXO
X-3 har en SC Cut ultralav fasestøy OXCO (termostatisk bad-type krystalloscillator) valgt for sin enestående lydkvalitet.

Nakne foliemotstander
Siden de har stor innvirkning på klokkelydkvaliteten, bruker utgangsmotstandene nakne foliemotstander tilpasset fra kunstige satellittkvalitets motstander med ultrahøy presisjon, med eksepsjonelle termiske egenskaper og lav termisk støy, og deretter ytterligere tilpasset. Vi tror at på dette stadiet er det her ekstraordinære motstander er mest effektive.

SMA utgangsterminal
Utgangsklokkesignalet kommer fra en SMA-terminal med spesifikasjoner over 20 GHz. Det er kun én utgang for den ultimate lydkvaliteten. X-3 leveres med en SMA–SMA 50ohm dedikert klokkekabel, men vi anbefaler på det sterkeste å bruke den valgfrie RCC-1 klokkekabelen. Gjenopplev musikk som slipper løs sjelens atmosfære.

ikke-NFB strømforsyning
En høykapasitets 200 VA toroidal transformator som normalt brukes i 100 W effektforsterkere gir en rikelig strømforsyning for å drive krystalloscillatoren. Likeretterdioden er avhengig av nylig vedtatte ultrahøyhastighets SiC-dioder. Likerettergruppen er sammensatt av en rekke elektrolytiske kondensatorer med liten forstørrelse og liten kapasitet koblet parallelt, mens regulatoren har SOULNOTEs unike ikke-NFB diskrete strømforsyning.

Stille strømforsyningsdomene
Alle unødvendige kretser som strømforsyningslysdioder, reléer, etc. er fjernet fra krystalloscillatoren for å gi et superstille strømforsyningsdomene.

Huset prioriterer lydkvalitet
X-3-huset har en unik ny design. Huset konsoliderer funksjoner som eliminering av luftdump gjennom en dobbel ikke-stiv topplate, ikke-stive AC-inntak, ikke-stive utgangsterminaler, tre piggstøtter direkte under transformatorene, titanskiver, karbonskiver og mer. Vår kjernekompetanse har utviklet lyd av høyeste kvalitet.

Produksjon
SMA x 1

Utgangsfrekvens
10 MHz

Utgangsimpedans
50 ohm

Utgangsnivå
1,0Vp-p

Strømspenning
230V AC 50Hz

Strømforbruk
2W

Maksimale ytre mål
Hovedenhet: 430(B) × 111(H) × 376(D)mm

Vekt
7,5 kg

Inkludert tilbehør
SMA–SMA dedikert klokkekabel, SMA–BNC omformerplugg, spikes, strømkabel