Gryphon Audio – A lifelong dream

Gryphon Audio Designs er ideen til Flemming E. Rasmussen og oppfyllelsen av en livslang drøm om å la den reneste essensen av livemusikkopplevelsen gjenskapes i hjemmemiljøet.

GRYPHON AUDIO

Power of the lion with the grace of the eagle.

Gryphon Audio Designs ble grunnlagt i 1985 som en utløper av 2R Marketing. Det første produktet, den nå legendariske Gryphon Head Amp, vokste fra et engangs fritidsprosjekt utviklet kun for designernes egne hjemmesystemer. På Chicago Consumer Electronics Show i 1986 uttrykte en respektert japansk distributør interesse for produktet. Like etter ble Head Amp kåret til «Best Buy» av den japanske lydpressen. Selv om Gryphon-prosjektet i utgangspunktet strengt tatt var en hobby, ikke en aktivt forfulgt kommersiell satsing, førte etterspørselen generert av anmeldelser og muntlig anerkjennelse til den formelle etableringen av Gryphon Audio Designs som en egen bedriftsenhet.

Etter den umiddelbare suksessen til Gryphon-merket ble all importvirksomhet faset ut i 1993, slik at Rasmussen kunne dedikere sin innsats helt til Gryphon.

Gryphon Audio Designs oppnådde umiddelbar og pågående global anerkjennelse for toppmoderne ytelse, intuitiv ergonomi og den fantastiske skjønnheten til Gryphon-forforsterkerne og effektforsterkerne. Rasmussens bakgrunn innen kunst og industriell design gir hvert Gryphon-produkt en særegen, frodig finish som oppstår organisk ut av lydkretsdesignet og brukergrensesnittet for en virkelig unik integrasjon av form og funksjon.

Se vårt utvalg fra Gryphon Audio

Hva leter du etter?