Revolusjonerende design
Bygger på de banebrytende teknologiene som ble introdusert i EOS 2, setter Gryphon EOS 5 en ny standard for lydgjengivelse. EOS 5 har en treveisdesign og har fire skreddersydde drivere som er omhyggelig konstruert til perfeksjon.

Med en 6,5-tommers mellomtone og doble 9,5-tommers lavfrekvente drivere som bruker TPCD (Thin-Ply Carbon Fiber Diaphragm) kjeglekonstruksjon og Impulse Optimizer Rings, blir hver tone gjengitt med uovertruffen klarhet og presisjon.

Uovertruffen ytelse
Forbered deg på å bli betatt av EOS 5s ytelse med full frekvensområde, som leverer en frekvensrespons på 20–40 000 Hz med en bemerkelsesverdig +2 dB boost. Med en følsomhet på 90 dB og en nominell impedans på 4 ohm, håndterer disse høyttalerne enkelt selv de mest krevende lydsignalene, og sikrer en virkelig oppslukende lytteopplevelse.

Elegant estetikk
Gryphon EOS 5 utstråler eleganse og sofistikert med sin fasetterte, juvellignende kabinettdesign, tilgjengelig i fire fantastiske utførelser: Soul Red Crystal, High Gloss Black, Stealth Grey og den helt nye S-Mat Black. S-Mat Black-finishen har en «selvhelbredende» kjemi, noe som gjør at mindre riper kan repareres uten problemer, og bevarer høyttalerens uberørte utseende i årene som kommer.

Forbedret allsidighet
Gryphon EOS 5 er designet for sømløs integrering i ethvert lyttemiljø, og har en rekke funksjoner for å optimalisere ytelsen. Det linjedempede portsystemet sørger for jevn luftstrøm, mens tre-posisjons diskanthøyttaleren gir nøyaktig justering av dispersjon utenfor aksen. Gryphons spesialproduserte justerbare pigger gir stabil høyttalerplassering på alle gulvflater, og sikrer optimal lydkvalitet i alle omgivelser.

Fordyp deg i en verden av uovertruffen lydkvalitet med Gryphon EOS 5-høyttalerne. Øk lytteopplevelsen din og gjenoppdag magien til musikk som aldri før.

Type:
3-way, Linear phase, floor stander

Drivers:
Tweeter: 1 Pcs. 1.14” / 29mm, Beryllium Dome, Midrange: 1 Pcs. 6.5” / 165mm, TPCD TM Cone (With Gryphon proprietary impulse optimizer ring), Woofer: 2 Pcs. 9.5” / 240mm, TPCD TM Cone (With Gryphon proprietary impulse optimizer ring)
Frequency Response: 20 – 40,000 Hz (+/-2dB)

Sensitivity:
90dB @2.83V

Impedance:
4 Ω (2.9 Ω min. @ 80Hz)

Crossover:
500 Hz / 2.5 KHz (2nd order / 4th order, Progressive rising slope)

Adjustments:
12KHz – Switch: 0dB, +2dB, +3dB (off-axis dispersion)

Feet:
Adjustable spikes with integrated dampers (Removable)