I 1979 lanserte Ole Klifoth Trapeze. Ved å gjøre det skapte han underlaget for alle Audiovector-høyttalere som kommer – inkludert det banebrytende fokuset på lineær dynamikk og lineær fase gjennom en ekte 6 dB per oktav crossover. Spol frem 45 år og den nye Audiovector Trapeze Reimagined er basert på de samme prinsippene som den originale modellen. Og oppdatert med den aller beste, mest innovative teknologien som er tilgjengelig.

En hyllest til selskapets aller første høyttaler. Legemliggjøringen av vår lidenskap, innovasjon og kjærlighet til musikk. Og ganske enkelt, en ting av skjønnhet. En 3-veis gulvstående design, Trapeze Reimagined har en proprietær 12-tommers høyeffekts mellom/bass driver. En 5-tommers høyhastighets mellomtone. Og den eneste AMT-tweeteren på markedet som forblir tro mot originaldesignet fra lydgeniet Dr. Oscar Heil.

De tre driverne kombineres for å oppnå en jevn kraft, flat frekvensrespons for å matche den berømte Brûel & Kjaer ideelle romresponsen. Et diffraksjonsabsorberende filtområde rundt diskant- og mellomtonedriverne bidrar til å skape et sjeldent og naturlig lydbilde: forbered deg på å bli transportert til det atmosfæriske hjertet av en live-begivenhet. Den lavfrekvente innstillingen legger vekt og drama til all musikk.

Den ekstremt lave forvrengningen til bassdriveren tillater uvanlig naturlig og dynamisk vokal samt en vakkert rik lyd uten bom eller blomst som bare høres så riktig ut. Ingen problemer med bass, mellomtone eller diskant. Bare en åpen, rik, musikalsk og rytmisk gjengivelse av all slags musikk i alle slags settinger.