Genesis Tribute er laget som en hyllest til Arnie Nudell, grunnleggeren av Genesis-høyttalere og alle teknologiene han oppfant, med de ikoniske brede vingene introdusert i den originale modellen.
Legemliggjøringen av alle Arnies eldre teknologier, og 50 år med referansenivå line-source dipol flaggskip høyttalersystemer som dateres tilbake til IRS™ i 1977. The Tribute legger til 15 år med utvikling under ledelse av designer og administrerende direktør Gary Leonard Koh. The Tribute er bestilt og spesialbygget i USA for kresne musikkelskere over hele verden.

Genesis Tribute er et to-tårns høyttalersystem med integrerte servostyrte basshøyttalere. Den har de ikoniske brede vingene, introdusert for audiofile og musikkelskere med IRS™, servo-wooferen, dipollinjekilden, den plane magnetiske mellomtonen og diskanthøyttaleren og et delefilter som er «så enkelt som mulig, men ikke enklere. ” I tillegg viser den frem de avanserte teknologiene til moderne materialer, en fjæring med justering/asimutjustering og 20 år med utvikling og forbedringer.

Med stil, vender Genesis Tribute tilbake til de brede vingene til Arnies vintagedesign med en moderne estetikk for å gi et elegant utsagn.

Frekvensrespons:
22Hz til 40kHz, +/- 3dB

Følsomhet:
90 dB 1 watt 1 meter

Høyttalerkontroller:
Diskanthøyttalere foran (+/- 3dB)
Bakre diskanthøyttalere (+/- 3dB)
Bassforsterkning og lavpassfrekvens

Inngangsimpedens:
4 ohm (nominell)

HF-transdusere:
Femten Genesis 1″ ring radiator bånd diskanthøyttalere (12 foran, 3 bak)

Mellomtone svingere:
Enkelt Genesis 48″ bånd

LF-transdusere:
Én Genesis 12-tommers basshøyttalere med ribber i aluminium

Servostyrt bassforsterkereffektklasse:
500 watt per side

Dimensjoner (hver):
H 75″ x B 38″ x D 18″
(H 1905 mm x B 965 mm x D 457 mm)

Systemvekt (per side):
255 lbs (116 kg)