Escape – En verden av musikk, uten ledninger!

Unn deg en høyttaler med utmerket lyd og design, med Escape® unngår du blinkende partylys og andre forstyrrende elementer

ESCAPE

En verden av musikk, uten ledninger!

Bærbare enheter har endret måten vi lytter til musikk på. Telefoner og nettbrett er nå vår primære kilde til musikk. Men til når har det for lydentusiaster som leter etter best mulig lydkvalitet uten ulempene med ledninger, bare vært små bærbare og kompakte høyttalere tilgjengelig. Derfor har Escape® utviklet en serie med førsteklasses trådløse høyttalere med imponerende ytelse.

Escape P9 – Et trådløst høykvalitets musikksystem
Escape® P9 gir førsteklasses lydkvalitet med fem høykvalitetshøyttalere, inkludert en kraftig subwoofer og avansert teknologi som to 24-Bit DSP-prosessorer. Den har en innebygd HiFi-forsterker med 100 watt RMS og avansert bassstyring, noe som gir en imponerende lydopplevelse rundt hele høyttaleren fra bass til diskant!

P6 BT – En høyttaler med et uovertruffen lydbilde og fyldig bass
Escape® P6 BT deler mange av de unike egenskapene til P9, laget av førsteklasses materialer for stilfull musikklytting. Den gir en perfekt balanse mellom design og ytelse, med to eksklusive høyttalere (samme type som P9) og en 17 cm (6,5″) subwoofer. En kraftig digital forsterker på 60 watt RMS og 24-Bbit DSP-prosessor sikrer en 360° lydopplevelse, i tråd med vår lidenskap for musikk.

P6 Air – Designet for maksimal fleksibilitet i flere rom
Escape® P6 Air er basert på P6 BT-plattformen, men takket være AirPlay 2, Chromecast innebygd og Roon, tilbyr den muligheten til å streame musikk trådløst via et eksisterende WIFI-nettverk til flere høyttalere uten begrensningene til én enkelt merkevare. Lik P6 BT er P6 Air kjent for sin subtile skjønnhet, diskret stil og farger

Se vårt utvalg fra Escape

Hva leter du etter?